BIST 10.310
DOLAR 32,24
EURO 34,79
ALTIN 2.453,10
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Ceyhun Özüm: Önceliğimiz ekonomi

AK Parti İl Başkanı Sedat Yalçın, DOSABSİAD Başkanı Özüm'ü ziyaret etti. Özüm, "Önceliğimiz ekonomi" dedi.

Abone ol

AK Parti İl Başkanı Sedat Yalçın ve AK Parti Osmangazi ilçe yönetimi, DOSABSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ceyhun Özüm'ü ziyaret etti.

DOSABSİAD merkezinde gerçekleştirilen ziyarette konuşan AKParti İl Başkanı Sedat Yalçın, işadamlarının önceliklerinin ekonomi olduğunu bildiklerini söyledi.

İşadamlarının yaptığı ekonomi değerlendirmelerini dikkate aldıklarını ifade eden Yalçın, "Bursa'da gerek ekonomi olsun gerek siyasi gelişmelerle ilgili sivil toplum örgütlerinin aktif olarak katkı vermesini bekliyoruz. Bilgi birikimi sivil toplum örgütlerimizde. Bizler biraz aracı olup, bu bilgileri genel merkeze ulaştırmak istiyoruz. Her konuyu bilmemiz mümkün değil. Sizlerin atölye çalışmalarınızdan yararlanmanızı isteriz. Sanayideki sorunları en iyi sizler biliyorsunuz" dedi.

Türkiye'de sivillerin konuşması gerektiğini belirten Yalçın, "Sivillerin bu anayasaya en önce sahip çıkması gerekiyor. Çünkü onların hakları bunlar. Anayasa değişikliğinin sebebini toplumun iyi anladığı kanaatindeyim. Madde bazında sorsanız insanlar bilmeyebilir ama, özünde iyi bir şey olduğu kanaatindeler. Çünkü sivil ortamda yanlış bir şey oylamaya sunulmaz" diye konuştu.

REFERANDUMDAN ÇOK TARTIŞMALARDAN RAHATSIZIZ

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren DOSABSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ceyhun Özüm, referandumun içeriğinden ziyade yaşanan tartışmalardan dolayı rahatsız olduklarını söyledi.

Başbakan ve genel başkanların tartışmalarının kamuoyu ve halkı rahatsız ettiğini kaydeden Özüm, "Bizim ana gündemimiz her zaman ekonomi. Biz üretiyoruz. 30 bin insan çalışıyor. Çok şükür krizde bir çok fabrika işçi çıkartmadı. Biz sanayiciler olarak üretmeye devam ediyoruz" dedi.