BIST 10.320
DOLAR 32,21
EURO 34,77
ALTIN 2.452,40
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Bakan Akdağ'dan Arnavutköy'e müjde

Arnavutköy Belediyesi'nin organize ettiği iftar programına katılmak üzere ilçeye gelen Sağlık Bakanı Akdağ, Arnavutköy Devlet Hastanesi'ni ziyaret etti...

Abone ol

İki saat boyunca tüm hastaneyi adım adım gezen Bakan Akdağ, 2010 sonuna kadar Arnavutköy Devlet Hastanesi’nin tüm branşlarıyla ve tam kadro hizmete hazır hale geleceğini müjdeledi.

Akdağ’ın ziyareti sırasında Kaymakamı Hürrem Aksoy, Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı, Ak Parti İlçe Başkanı Avukat Ercan Üner, parti temsilcileri, belediye meclis üyeleri ve vatandaşlar da hazırdı.

Arnavutköy Devlet Hastanesi’ni yaklaşık 2 saat süren ziyaret sırasında Sağlık Bakanı Recep Akdağ'a İstanbul İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Ali İhsan Dokucu, Kaymakam Hürrem Aksoy ve Belediye Başkanı Haşim Baltacı, bakanlık danışmaları, protokol ve basın eşlik etti. Hastanenin tüm bölümlerini tek tek gezen Bakan Akdağ muayene için gelen vatandaşlarla birebir ilgilenerek hastane hakkında görüş ve düşüncelerini aldı. Hastane yapımının 2 yıl gibi kısa bir sürede bitirilmesinin büyük bir başarı olduğunu ve bu hizmetin Arnavutköy'ün sorunlarının çözülmesinde büyük bir adım olduğunu dile getiren Bakan Akdağ, hastalara geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Yıl Sonuna Kadar Bütün Eksiklikler Giderilecek

Hastane hakkında ayrıntılı bilgi alan Bakan Akdağ, eksiklikler konusunda hastane yönetimi uyardı. Genel itibarı ile Devlet Hastanesi’nin Arnavutköy'ün ihtiyaçlarını karşılayacak düzeyde olduğunu ve en geç yıl sonuna kadar tüm eksiklerinin tamamlanarak tüm bölümleriyle bölgeye hizmet etmeye başlayacağını söyleyen Akdağ, hastanede bulunan personel eksiğinin en kısa zamanda yapılacak uzman doktor atamaları ile giderileceğini söyledi.

Hastaneyi gezerken karşılaştığı en küçük sorunları bile gözardı etmeden yetkilileri uyararak düzeltilmesi talimatını veren Sağlık Bakanı Recep Akdağ, hastane odalarında bulunan yataklardan dolaplara kadar, normal hasta odalarından suit odalara kadar tüm hastaneyi gezerek bu bölümlerdeki cihazlardan hastane ekipmanlarının dizilişine kadar her konuda yetkilileri uyardı. Böyle bir hizmetin 2 yıl gibi kısa bir zamanda bitirilmesinin önemine vurgu yapan Akdağ Arnavutköylü vatandaşlardan bu tür hizmetlere sahip çıkmalarını istedi. Hastane ziyaretinin ardından Arnavutköy Erzurumlular Derneği’ni ziyaret eden Bakan Akdağ'a Dernek Başkanı Turgut Altınkaynak tarafından Erzurum Çifte Minareli Medrese tablosu hediye edildi.

Akdağ, Arnavutköy’den Memnun Ayrıldı

Dernek ziyaretinin ardından beraberindeki heyetle birlikte Arnavutköy Belediyesi Kültür Merkezi’nde mülki ve idari yöneticilerle bir görüşme yapan Sağlık Bakanı Recep Akdağ, burada bölge hakkında ayrıntılı bilgi aldı. Toplantı sonrası protokolle birlikte Arnavutköy Belediyesi’nin organize etmiş olduğu iftar programına iştirak eden Sağlık Bakanı Akdağ, iftar sonrasında yaptığı konuşmada, Arnavutköylüler'le birlikte olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

İftar sonrasında Atatürk Parkı’nda çay sohbetine katılan Bakan Akdağ burada yine Arnavutköy’ün geleceği ile ilgili Belediye Başkanı Haşim Baltacı’dan bilgi aldı. Arnavutköy’de yoğun bir gün geçiren Sağlık Bakanı Akdağ, gece saat 24 sularına doğru Arnavutköy’den ayrıldı.