BIST 10.743
DOLAR 32,20
EURO 35,03
ALTIN 2.504,00
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Güvenlik kamerasından kaçamadı

İzmir Konak'ta ehliyetsiz araç kullanan sürücünün karıştığı kaza güvenlik kamerasınca görüntülendi.

Abone ol

İzmir'in Konak ilçesinde ehliyetsiz otomobil sürücüsünün çarpıp kaçtığı motosikletli ağır yaralandı. Kaza anı bir işyeri güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.

Olay, gece saat 02.30 sıralarında 1456 Sokak ile 1464 Sokak kesişiminde meydana geldi. Cüneyt Karaca yönetimindeki 35 CUV 24 plakalı otomobille, bir çay ocağında garson olarak çalışan Hamdin Sayhan (20) yönetimindeki 35 AU 6475 plakalı motosiklet çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle motosiklet savruldu, otomobil ise olay yerinden uzaklaştı. Motosiklet, bir dükkanın camlarını kırarak ikiye ayrıldı. Şiddetle beton zemine düşen Sayhan ağır yaralandı. Hamdin Sayhan olay yerine gelen ambulansla Alsancak Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kaçan otomobil, Bornova Asayiş Ekipleri ile yaşanan kovalamacanın ardından Özkanlar 253 Sokak üzerinde yakalandı. Gözaltına alınan otomobildeki 3 kişi, Alsancak Polis Merkezi'ne götürüldü. Yapılan kontrolde otomobildeki 3 kişinin alkolsüz olduğu belirlenirken sürücüsünün ise ehliyetsiz olduğu için kaçtığı ileri sürüldü. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.