BIST 9.900
DOLAR 34,10
EURO 38,09
ALTIN 2.875,03
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

Kılıçdaroğlu'na Mustafa Muğlalı tavsiyesi

AK Partili Kapusuz Van'daki Mustafa Muğlalı kışlasının isminin değiştirilmesini isteyen CHP lideri Kılıçdaroğlu'na bir tavsiyede bulundu.

Abone ol

Van Özalp'te 33 köylünün yargısız infazına neden olan komutan Mustafa Muğlalı'nın isminin kışladan kaldırılmasını isteyen CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na AK Partili Salip Kapusuz'dan bir tavsiye geldi:

Önce CHP'li belediye başkanlarının bulunduğu illerdeki Mustafa Muğlalı ismini kaldırsın.

Kapusuz, referandum öncesi değerlendirmeler yaptı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun partisinin Van'da düzenlediği mitingde 'Mustafa Muğlalı Kışlası'nın adını iktidara gelince kaldıracağız'' diye açıklama yaptığını belirten Kapusuz, Kılıçdaroğlu'nu eleştirdi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kapusuz, ''Sayın Kılıçdaroğlu belki bilmiyordur ama ben hatırlatayım, şu anda Muğla'da bir caddenin ismi Mustafa Muğlalı Caddesi'dir. Aynı zamanda bir beldenin de caddelerinden birinin ismi Mustafa Muğlalı'dır. Her ikisinin de belediye başkanı CHP'lidir. Kışladan başlamadan önce kendi belediyesinin olduğu il ve beldeden başlamasını tavsiye ederim'' diye konuştu.