BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  MAGAZİN

Ünlülerin namus davası

İlker İnanoğlu ile eski sevgilisi Güzide Duran düşman oldu. İkili arasında "namus davası" var

Abone ol

Güzide Duran'ın arkadaşı Deniz Akkaya ile birlikte Yeşim Salkım ile İlker İnanoğlu hakkında yaptıkları İngilizce diyaloğun basına Türkçe'ye çevirilerek yansıması üzerine Yeşim Salkım ve İlker İnanoğlu bir basın toplantısı düzenleyerek Duran hakkında açıklamalarda bulundular. İlker İnanoğlu eski sevgilisi Güzide Duran'ın kendisini aldattığını iddia ederken, basına yansıyan Miami'de çekilen fotoğrafların Güzide Duran tarafından basına verildiğini söyledi.

İHANETİ GEÇ ÖĞRENDİM

Basın toplantısında İlker İnanoğlu, "O iki kadın benim eşimin tırnağı bile olamazlar, ilk kez konuşuyorum. Eğer adam gibi ilişkilerini yaşasalardı, namuslu olsalardı birlikte olduğu erkeği aldatmasalardı onlarla da evlenilirdi. Benle beraber olduğu halde bir Amerika seyahati sırasında Moris Kohen'le tanışmış. Flört etmeye başlamışlar. Flört aşka dönüşmüş. Benim, olan bitenden haberim yok o sırada.İhaneti daha sonra öğrendim ve derhal onu terkettim" dedi. Güzide Duran ise basın toplantısı devam ederken mahkemede çift aleyhinde dava açtı. Duran "Bu insanlar hakkında konuşmak istemiyorum" dedi.

KARŞI DAVA AÇILDI

Güzide Duran'ın avukatı Muharrem Özay, Cumhuriyet Savcılarına suç duyurusunda bulunduklarını, ayrıca çifte 100 Bin YTL değerinde tazminat davası açtıklarını söyledi. Avukat Özay "Basın toplantısında Yeşim Salkım zamanında Güzide Duran ile karşılaştığını ve sevgilisini aldattığını kendisine söylediğini belirtmiştir. Güzide Hanım Yeşim Hanım ile karşılaşmamış ve görüşmemiştir. Güzide Duran ile Deniz Akkaya arasında çıkan diyalogda tamamen gerçek dışıdır" dedi. Yeşim Salkım ve İlker İnanoğlu'nun ise yaşananların ardından Duran hakkında 250 Bin YTL'lik tazminat davası açtığı öğrenildi.

(Gürkan KURT-Sabah)