BIST 9.814
DOLAR 32,51
EURO 34,91
ALTIN 2.432,30
HABER /  GÜNCEL

Ünlü sunucuya seks baskını

Dünyaca ünlü televizyoncu cebinde uyuşturucu, boynunda tasma ve elinde seks oyuncağıyla yakalandı.

Abone ol

CNN televizyonunun çılgın sunum tarzıyla tüm dünyada tanınan TV programcısı ve muhabiri Richard Quest, New York’taki Central Park’ta sabaha karşı cebinde uyuşturucu, boynunda cinsel organına bağlanmış bir tasma ve elinde bir seks oyuncağıyla yakalandı.

New York polisinden yapılan açıklamada 46 yaşındaki Quest’in park 01.00’de kapanmış olmasına rağmen 03.40’ta durdurulduğu ve cebinde bir sandviç kağıdına sarılmış halde “metanfetamin” bulunduğu açıklandı.

Gözaltına alınan Quest, çıkarıldığı mahkeme tarafından 6 ay uyuşturucu tedavisi görmesi şartıyla serbest bırakıldı. CNN, olayla ilgili olarak herhangi bir açıklama yapmazken, şimdi Quest’in kanaldaki geleceğinin ne olacağı merak konusu oldu. Avukatı ise yaptığı açıklamada, “Müvekkilim parkın kapalı olduğunu fark etmemiş. Arkadaşları ile eğlenceden oteline dönerken parka girmiş” savunmasında bulundu.

İngiliz vatandaşı olan ve eşcinsel olduğu bilinen Richard Quest, CNN televizyonunda “CNN Business Traveler ” programını sunuyordu. Quest ayrıca kendi adını taşıyan yeni bir program için de çalışmalar yürütüyordu.