BIST 10.277
DOLAR 32,32
EURO 34,84
ALTIN 2.391,87
HABER /  GÜNCEL

Ümit Özdağ'dan KPSS iddiası: Dershanenin sahibi ÖSYM"den başka ihaleler de almış!

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, KPSS'deki aynı soru skandalı sonrası bugün ÖSYM önüne gitti. Özdağ, "Bu soruları hazırlayan dershanenin sahibi, ÖSYM'den başka ihaleler de almış. Ne büyük tesadüf. Hem gençlerin hayatını karartıyorlar hem de zenginleşiyorlar" dedi.

Abone ol

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, 2022 KPSS Lisans oturumundaki bazı sorulara ilişkin iddialarla ilgili Devlet Denetleme Kurulu (DDK) tarafından başlatılan soruşturmanın sadece 16 soruyla sınırlı kalmamasını, bundan önceki sınavlarda kullanılan şifreleme yöntemiyle cevaplandırmanın da araştırılması gerektiğini söyledi.

Özdağ, Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığı önünde basın mensuplarına yaptığı açıklamada, iddialar üzerine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından DDK'ye inceleme talimatı verilmesinin olumlu bir adım olduğunu söyledi.

Özdağ, şunları kaydetti:
"Arkadaşlarımız bir çalışma yaptı. Bu sınav ve bundan önce yapılan birkaç sınavla ilgili tespit etmiş oldukları şifreli yolsuzluğu önümüzdeki günlerde Türk kamuoyu ile paylaşacağız. Devlet Denetleme Kurulu tarafından başlatılan soruşturmanın sadece bu 16 soruyla sınırlı kalmamasını, bundan önceki sınavlarda kullanılan şifreleme yöntemiyle cevaplandırmanın da araştırılması gerektiğini düşünüyoruz. Bunun da takipçisi olacağız, bu Türk gençlerinin geleceğini elinden alma operasyonudur."

BU FOTO GALERİYE BAKIN
Çöp evden çıkan Cem Muhammet'ten sevindiren haber! En çok sorduğu soru ancak izin yok!
Foto Galeri Çöp evden çıkan Cem Muhammet'ten sevindiren haber! En çok sorduğu soru ancak izin yok! Galeriye Gözat