BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Ülkü Ocaklarından yaz okulu

Ülkü Ocakları Genel Merkezi 13–16 yaş gençler için ‘yaz okulu’ düzenliyor

Abone ol

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Merkezi Ortaöğretim Masası tarafından 13–27 Temmuz 2006 tarihleri arasında, Genel Merkez bünyesinde, 13–16 yaş arası gençlere yönelik ücretsiz yaz okulu düzenlenecektir.

Genel Merkez bünyesinde düzenlenecek yaz okulunda; Türk kültürü, İslami bilgiler ve gençlerin sosyal aktivitelerine katkı sağlayacak sosyal ve sportif faaliyetler yer alacaktır.

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Harun Öztürk, yaz okulunun önemine değinerek; “yaz aylarında gençlerimizi, eğitsel ve sosyal yönden geliştirmek için düzenlediğimiz faaliyetlerimize devam etmekteyiz. Bu kapsamda genel merkez bünyesindeki ortaöğretim masasının hazırladığı program çerçevesinde bir yaz okulu düzenleyeceğiz. Öğrencilerimizin yaz dönemini en iyi şekilde değerlendirmeleri ve kişisel gelişimlerine bir nebze katkı sağlamak amacıyla bu tür faaliyetlerimiz devam edecektir. Ücretsiz olan bu programımıza, tüm gençlerimizin katılımlarını beklemekteyiz" dedi.

Ülkü Ocakları Genel Merkezi tarafından düzenlenen yaz okuluna kayıt için 0- 312 – 285 44 44 numaralı telefondan ayrıntılı bilgi alınabilir.