BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  SPOR

Daumdan büyük suçlama

Fenerbahçe eski Teknik Direktörü Christoph Daum’dan büyük suçlama.

Abone ol

Beşiktaş-G.Saray ve Denizli-F.Bahçe maçlarının incelenmesi gerektiğini söyleyen Daum, 'Olanlardan büyük hayal kırıklığı yaşadım' dedi.

"Medya bunları incelemeli"
Fenerbahçe eski Teknik Direktörü Christoph Daum"dan büyük suçlama. NTV"ye konuşan Alman hoca, geçen sezonun son 2 haftasının iyi incelenmesi gerektiğini söyleyip, imalarda bulundu.

Fenerbahçe"den, başka bir kulübe geçmek için ayrılmadığını ifade eden Daum, şöyle konuştu: “Son hafta olanlardan dolayı büyük hayal kırıklığı yaşadım ve bunun için ayrıldım. Malatya ortaya birşey attı. Medyanın bunları ele alması lazım. Denizli"deki maçta ve bir hafta önceki Beşiktaş-Galatasaray müsabakasında neler oldu, incelenmeli.”

"Tüm emekler boşa gidiyor"
“bir sene boyunca çalışıyorsunuz ama tüm emekler son dakikada boşa gidiyor. Nasıl kaybettiğinizi de görüyorsunuz. Bunun benim dünyam olmadığını düşünüp, ayrıldım. Yönetim, Zico ile doğru bir seçim yaptı. Belki insanlar yeni teknik direktör ile daha mutlu olur. Efsane Başkan Aziz Yıldırım, Tümer"i alarak çok iyi bir transfer yaptı. Sol ayaklı oyuncu yoktu. Fenerbahçe"nin şampiyon olacağını umut ediyorum. Şampiyonlar Ligi"ni kazanmaları zor gözüküyor ama Aziz Yıldırım bana 100. yılda UEFA Kupası"nı kazanmak istediklerini söyledi.”