BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Melisin ölüm nedeni

16 hayatını kaybeden Melis A'nın ölümüyle ilgili kesin netice otopsiden sonra belli olacak.

Abone ol

Fatih'te bir evde baygın halde bulunan ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Melis A'nın ölümüne ilişkin ''bilgilerine başvurulmak üzere emniyette tutulan'' 3 kişi hakkında, savcılığın talimatı doğrultusunda işlem yapılacağı kaydedildi.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Melis A'nın, Fatih'te bir evde 8 Temmuz 2006 akşamı fenalaşması ve kaldırıldığı hastanede bir gün sonra ölümü olayıyla ilgili soruşturma sürdürülüyor. Emniyet kayıtlarında, arkadaşları E.U ve Ö.A'nın da aralarında bulunduğu bir grupla Taksim'e giden Melis A'nın, gezdikleri değişik eğlence merkezlerinde alkol aldığı belirtiliyor. Gecenin ilerleyen saatlerinde E.U ve Ö.A'nın diğer arkadaşlarından ayrıldığı, Melis A'nın, gruptakilerden M.H.A'nın bir akrabasının Fatih Akdeniz Caddesi'nde bulunan evine geldiği ifade edilen kayıtlarda, burada fenalaşan genç kızın, M.H.A ve onun telefonla eve çağırdığı E.U, Ö.A ve diğer 3 kişiyle birlikte önce Vakıf Gureba Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldığı anlatılıyor.

Kayıtlarda, daha sonra Özel Gaziosmanpaşa Hastanesine sevk edilen Melis A'nın, olayın polise intikal ettirilmesinin ardından çantasında yapılan aramada votka şişesi, Fatih'teki evde yapılan incelemede de çok sayıda boş enerji içeceği kutusu bulunduğu kaydediliyor.

ÖLÜMÜ OTOPSİ AYDINLATACAK

Emniyet yetkilileri, hastanede ölen genç kızın, kesin ölüm sebebinin otopsi sonuçlarının alınmasından sonra belirleneceğini bildirdiler. Evde ve genç kızın çantasında, uyuşturucu aldığına dair bulguya rastlanmadığını kaydeden polis yetkilileri, Melis A'nın, aşırı alkole bağlı zehirlenme sonucu ölmüş olabileceğini belirttiler. Bu arada, olay gecesi Melis A'nın yanında oldukları belirlenen M.H.A ile yaşları 18'den küçük olan E.U ve Ö.A'nın, Fatih İlçe Emniyet Müdürlüğünde tutulduğu öğrenildi. Yetkililer, avukat nezaretinde bu kişilerin bilgisine başvurulacağını, savcılığın talimatı doğrultusunda adliyeye sevklerinin yapılacağını ya da serbest bırakılacaklarını bildirdiler.