BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  SPOR

Cimboma iki yıldız yolda

Galatasaray, oyuncuları kadrosuna dahil edebilmek için ciddi adımlar atmaya başladı.

Abone ol

Galatasaray'ın, Gravesen"le yıllık 2.1 milyon Euro"ya, Tolga Seyhan"la 1.2 milyon dolara anlaştığı öğrenildi.

Real Madrid ve Shakthar"ın tavrına göre transferler resmileşecek. Alternatif isim Linderoth"ta ise umutlar az

Gravesen"le üç yıl
Transferde atağa kalkan Galatasaray, temasta bulunduğu oyuncuları kadrosuna dahil edebilmek için ciddi adımlar atmaya başladı. Önceliği Saidou"dan boşalan ön libero mevkiine veren ve bu bölge için Real Madridli Thomas Gravesen"de ısrarcı olan Cim Bom"un, bu futbolcuyu Türkiye"ye gelmeye ikna ettiği öğrenildi.

Danimarkalı yıldızın yıllık 2.1 milyon Euro (Yaklaşık 3.2 milyon YTL) karşılığında üç yıllık sözleşme imzalamaya razı olduğu ifade edildi. Sarı-Kırmızılı ekibin, Real Madrid"in bu futbolcuyu serbest bırakması için beklemeye geçtiği kaydedildi.

Turgun İsviçre"de
Önemli bir gelişme de Tolga Seyhan"ın transferinde yaşandı. Bir süredir savunma oyuncusuyla temasta bulunan Cim Bom"un, milli futbolcuyla yıllık 1.2 milyon dolar (1.8 milyon YTL) karşılığında el sıkıştığı kaydedildi. Shakthar Donetsk"le görüşmelerini hızlandıran yönetim, sportif direktör Mustafa Turgun"u İsviçre"ye yolladı. Turgun"un, İsviçre"de kamp yapan Ukrayna ekibinin yetkilileri ve teknik direktör Mircea Lucescu"yla ilk görüşmeyi yaptığı bildirildi. Kulübü onay verdiğinde Tolga"nın Galatasaray kampına katılacağı belirtildi.

Linderoth el yakıyor
Gravesen"e alternatif olarak tutulan isimler arasında yer alan İsveçli Tobias Linderoth"un fiyatı ise el yaktı. Halen Danimarka"nın Kopenhag takımında forma giyen ve 62 kez İsveç Milli Takımı"nda oynayan orta saha oyuncusunun bonservisinin en az 40 milyon kron (5.4 milyon Euro) civarında olduğu öğrenildi. Danimarka ekibinin ancak bu şartlarda Linderoth"u satabileceği kaydedildi. Kopenhag Başkanı Flemming Östergaard da konu hakkında çok açık ve net konuştu: “Transferi basınla konuşmam. Bu nedenle şimdilik yorum yok!”

Kaynak: www.fanatik.com.tr