BIST 9.717
DOLAR 32,54
EURO 34,92
ALTIN 2.439,65
HABER /  GÜNCEL  /  EĞİTİM

“Ülker Reklam Yaz Kampı”nın 4.’sü Başlıyor

Bahçeşehir Üniversitesi İletişim Fakültesi Reklamcılık Bölümü’nün organize ettiği, Prof. Dr. Ali Atıf Bir ve Prof. Dr. Haluk Gürgen önderliğinde gerçekleştirilen Ülker Reklam Yaz Kampı, bu yıl dördüncü kez derse başlıyor.

Abone ol

“Ülker Reklam Yaz Kampı”nın 4.’sü Başlıyor

15 – 26 Temmuz tarihlerinde Bahçeşehir Üniversitesi Beşiktaş Kampüsü’nde gerçekleşecek yaz kampı, bu yıl daha farklı bir konseptle eğitim veriyor. Katılımcılar, diledikleri eğitim modülü ve diledikleri dersi seçebiliyorlar.

“Reklamcılık ve Marka Yönetimi”, “Stratejik Planlama”, “VIVAKI Medya Planlama Özel Programı”, “Dijital Trendler” ve “Yaratıcılık” modüllerinin olduğu programın sonunda, 2 günlük bir atölye çalışması da yer alıyor.

Bahçeşehir İletişim hocalarının yanı sıra, pazarlama iletişimi, marka yönetimi, reklamcılık, dijital pazarlama ve medya planlama alanında faaliyet gösteren çok seçkin isimler ders veriyor.

Ülker sponsorluğunda 4 yıldır büyük beğeniyle karşılanan Reklam Yaz Kampı, bu alana ilgi duyan herkese açık. Üstelik üniversitelerin işletme, iletişim, pazarlama gibi bölümlerinde okuyan başarılı öğrenciler, Ülker özel bursuyla eğitime ücretsiz katılma fırsatı yakalıyorlar.

Ayrıntılı bilgi: www.bahcesehir.edu.tr/reklamyazkampi