BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 34,97
ALTIN 2.426,31
HABER /  DÜNYA

Türkiye’nin en modern Ramazan çadırı

Bağcılar Belediyesi’nin bu yıl gerçekleştirdiği Wi-Fi, klima ve güvenlik kameralı Ramazan çadırında vatandaşlar ilk iftarını yaptı. <br/>Bağ...

Abone ol

Bağcılar Belediyesi’nin bu yıl gerçekleştirdiği Wi-Fi, klima ve güvenlik kameralı Ramazan çadırında vatandaşlar ilk iftarını yaptı.
Bağcılar Belediyesi, Ramazan etkinlikleri kapsamında 24 bin metrekarelik alan hazırladı. Alanın yaklaşık bin 250 metre karesinde kurulan Ramazan Çadırı’na insanların sıcak ve bunaltıcı havadan etkilenmemesi için 16 klima yerleştirildi. Klimalı Ramazan çadırında bugün ilk iftar düzenledi. İftara, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı ve binlerce vatandaş katıldı.
Ramazan ayının rahmetiyle, bereketiyle ülkeye ve tüm insanlığa huzur, mutluluk getirmesi için dua ettiklerini ifade eden Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, “Yine farklı fikirleri zenginlik olarak görülen, birlikte oluşturulacak Ramazan sofralarımızda, bereketli sofralarımızda, dostlarla muhabbetle birlikteyiz. Her yıl olduğu gibi mahallerle gönül sofralarımız devam edecek. Yıllardır komşuluk yapan dostlar aynı sofrada buluşacaklar. Yine Edirne’de, serhat şehrimizde, balkan şehitliğimizde iftarımız olacak. Kazakistan, Almanya’da iftarlarımız devam edecek. Her geçen gün Bağcılar’da farklı hizmeti istifadenize sunmanın keyfini yaşıyoruz” dedi.
Klimalı çadır içinde ve dışında 47 güvenlik kamerası bulunurken, internet bağlantısı yer alıyor. Ramazan çadırı dışında 100’e yakın stant, lunapark ve çay bahçesi bulunuyor. Teravih sonrası kültür sanat programlarının gerçekleştirildiği Bağcılar Ramazan Çadırı’nda hiç kimse yemek kuyruğunda beklemedi. Dışında 100’e yakın stant, lunapark, çay içilip sohbet edilecek mekanlar yer alıyor.