BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  SPOR

Ukrayna kesenin ağzını açtı

Ukrayna Futbol Federasyonu, milli takımın İtalya'yı yenmesi halinde kesenin ağzını açacak.

Abone ol

Ukrayna Futbol Federasyonu, milli takımın İtalya'yı yenerek yarı finale ulaşması durumunda, oyunculara toplam 8 milyon avro prim verecek. Federasyon Başkanı Grigori Surki, ''Maddi teşvikin çok önemli olduğuna inanıyorum'' dedi.

BECKHAM'DAN HAKEM YORUMU

İngiltere Milli Takımı'nın yıldız oyuncusu David Beckham, yarın Portekiz'e karşı oynayacakları karşılaşmayı yönetecek olan ve kendisine bir karşılaşmada kırmızı kart gösteren Horacio Elizondo'nun iyi bir hakem olduğunu söyledi. Beckham, Elizondo hakkında ne düşündüğü şeklindeki bir soruya karşılık, ''Hakemin kim olacağı benim için önemli değil. Çok tutkulu bir maç olacak, bu nedenle güçlü bir hakeme ihtiyacımız var. Elizondo iyi bir hakem'' dedi. Bu arada, yüzlerce İngiliz taraftarın daha bugünden maçın oynanacağı Gelsenkirchen kentine akın etmeye başladıkları ve yarın sayılarının 80 bine ulaşmasının beklendiği bildirildi.

BILD GAZETESİ

Bild gazetesi, Dünya Kupası nedeniyle ''Bild'' kelimesindeki ''i'' harfi yerine Dünya Kupası'nın fotoğrafını koydu. Gazete, dünya şampiyonu olan eski Alman Milli Takım futbolcularının imzalarıyla milli takımın yeni oyuncuları için ''Biz dünya şampiyonları sizlere inanıyoruz'' başlığıyla hazırlanan bir yazıya da yer verdi. ''Sevgili milli futbolcular'' sözleriyle başlayan yazıda, eski futbolcular, yeni oyunculara başarılar dileyerek, dünya şampiyonu olma hayallerini gerçekleştirmelerini istediler.

1954, 1974 ve 1990 yılında şampiyon olan futbolcular, milli takımın cesaret ve kararlılıkla Arjantin'i de yenerek final yolunu açabileceklerine inandıklarını ifade ettiler. Yazıyı Horst Eckel, Ottmar Walter, Hans Schaefer, Sepp Maier, Berti Vogts, Georg Schwarzenbeck, Uli Hoeness, Rainer Bonhof, Wolfgang Overath, Jürgen Grabowski, Gerd Müller, Bernd Hölzenbein, Paul Breitner, Bodo Illgner, Thomas Berthold, Stefan Reuter, Jürgen Kohler, Guido Buchwald, Andy Brehme, Thomas Haessler, Lothar Matthaeus, Pierre Littbarski, Klaus Augenthaler ve Rudi Völler imzaladı.

''B.Z'' GAZETESİNDE TÜRK FALCI KADIN

Almanya'nın başkenti Berlin'de çıkan ''B.Z'' gazetesi, ''Madame Gül, galibiyetimizi kesin görmüyor'' başlığıyla verdiği bir haberde, Berlin'deki bazı falcıların Dünya Kupası ile ilgili görüşlerine yer verdi. Gazetenin haberinde Rudow kentinde yaşayan falcı Seherin Gül'ün (50), Almanya'nın dünya şampiyonu olacağına kesin olarak inanmadığı belirtildi. Gül, ''İlk intibam, Arjantin'in kazanacağı yönündeydi. Hem de penaltı atışları sonunda'' dedi.