BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Doğan Grubu nihayet gördü

Doğan Grubu DHA kameramanının, 'çoçuklara cinsel tacizden' tutuklandığı haberini yayınladı.

Abone ol

Beş yaşındaki çocuğa tecavüze yeltendiği idia edilen kameraman olayı görenlerce teşhis edildi. İş çıkışında eve giderken Küçükçekmece, İnönü Mahallesi'nde bir çocuğa para verip otomobiline aldığı iddia edilen DHA kameramanı T.Ç. (40) çocuğa cinsel tacizde bulunduğu iddiası üzerine tutuklandı. Çevrede piknik yapanlar, otomobilde yaşananları görünce çocuğu kurtarmak için müdahale etti.


Çıkan arbedede T.Ç., otomobilini bırakarak yaya olarak kaçtı. Gelen polis, otomobilde T.Ç.'ye ait cep telefonunu buldu. Evde üzerini değiştiren T.Ç., kısa bir süre sonra karakola giderek otomobilinin gasp edildiği iddiasıyla şikáyetçi oldu. Karakolda otomobiline bindirdiği çocukla ve kavga ettiği kişilerle karşılaşan T.Ç. gözaltına alındı. Sorgusunda çelişkili ifadeler veren T.Ç. suçlamaları kabul etmedi, ancak çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Başakşehir'de beş yaşındaki çocuğa tecavüze yeltendiği gerekçesiyle yakalanan T.K., olayı görenlerce teşhis edildi

İki ifade arasında çelişki

Zanlı polisteki ifadesinde "Yol kenarında alışveriş yaptığım sırada bir kişi otomobilime binip kaçtı. Bu sırada olay yerindeki kişilerle aramızda kavga çıktı" dedi. T.Ç.'nin eşi savcılığa verdiği ifadede "Eşim öfkeli bir şekilde eve geldi. Banyoya girip elini yüzünü yıkadı. Ardından da üzerindeki elbisesini değişti. Çıkardıklarını bir poşete alıp gitti. Otomobilinin çalındığını şikâyet için polise gideceğini söyledi" dedi. Emniyet yetkilileri, eve hiç gitmediğini söyleyen zanlıyla eşinin ifadelerinin çeliştiğini söyledi. Polis daha önce aynı bölgede meydana gelen ve faili meçhul kalan benzer olaylar ile ilgili olarak da T.Ç'yi sorguladı.