BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,84
ALTIN 2.507,99
HABER /  MEDYA

Ufak Tefek Cinayetler 2.bölüm fragmanı dizi beğenildi mi?

Ufak Tefek Cinayetler dün Star Tv'de yayın hayatına başladı. Merakla beklenen dizi Ufak Tefek Cinayetler birinci bölümde ne yaptı? Ufak Tefek Cinayetler ikinci yeni bölümü yayınlandı mı sosyal medya kullanıcıları dizi hakkında ne diyor?

Abone ol

4 kadın 4 erkeğin ilişkinin anlatıldığı Ufak Tefek Cinayetler dün birinci bölümüyle ekrana geldi. Ufak Tefek Cinayetler salı günü güçlü rakipleriyle mücadele ediyor. Peki Ufak Tefek Cinayetler beğenildi mi?

Ufak Tefek Cinayetler dizisi yayınlanan ilk bölümüyle izleyicilerine nefes kesen dakikalar yaşattı. Ekranlarda yayınlanmaya başlayan Ufak Tefek Cinayetler dizisinde heyecan dolu sahnelerin ardı arkası kesilmedi. Dizinin ilk bölümünde Dr. Oya’nın Sarmaşık’a dönüşü ile hikaye başladı. Liseden beri arkadaş olan Merve, Oya, Arzu ve Pelin yeniden birleştiler. Aralarında cinayete varan bir hesaplaşma başladı. İlk bölümün bitmesiyle beraber yeni bölüm fragmanı araştırılmaya başlandı. Fakat dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

UFAK TEFEK CİNAYETLER BEĞENİLDİ Mİ?

Türk dizilerden farklı olarak 4 kadın ve 4 erkeğin hayatının işlendiği Ufak Tefek Cinayetler beğenildi mi? Sosyal medyaya baktığımız zaman Ufak Tefek Cinayetler'in beğenildiğini görüyoruz. Hem lüksün hem de sırların anlatıldığı dizi bakalım reytinglerde ne yapacak?