BIST 10.951
DOLAR 42,52
EURO 49,66
ALTIN 5.779,74
HABER /  POLİTİKA

CHP'li isimden Akşener'e soğuk duş önce davranıp...

Eski CHP Çankaya Belediye Başkan aday adayı Zeynep Göksu, Meral Akşener'den önce davrandı, 2017'nin ilk partisini dün kurdu. Adını Güven Adalet ve Aydınlık Partisi koydu. Amblem ise tıpkı Akşener'in partisinin olduğu gibi yine güneş.

Abone ol

Eğitimci ve ekonomist Zeynep Göksu, Güven Adalet ve Aydınlık Partisi'ni 3 Ekim'de kurdu. Göksu, partisini sosyal medyadan duyurdu. Göksu'nun yardımcıları da kadın, GAAP'ın logosu ise doğan bir güneş. Göksu partisinin logosunu anlatırken, 'Doğmuş bir güneş değil, bu yedi güneş ışınımız yedi coğrafya bölgemizi temsil ediyor'' ifadelerini kullandı.

CHP'li isimden Akşener'e soğuk duş önce davranıp... - Resim: 0

"Biz parayla kurulmadık, zengin değiliz, arkanda dayın değil Güven Adalet ve Aydınlık Partisi" olacak diyen Göksu iddialı da, "Biz 2019'da iktidar olacağız, devlet başkanı olacağız'' dedi. (Cnn Türk)

CHP'li isimden Akşener'e soğuk duş önce davranıp... - Resim: 1Meral Akşener'in partisinin logosu belli oldu

CHP'li isimden Akşener'e soğuk duş önce davranıp... - Resim: 2Meral Akşener'in partisinin adı İyi çıktı logosu için olay ima!