BIST 8.718
DOLAR 32,33
EURO 35,19
ALTIN 2.245,63
HABER /  MAGAZİN

Ebru Polat kimdir nereli eğitimini öğrenince şoke olacaksınız

Ebru Polat instagram hesabından yaptığı paylaşımla gündeme oturdu. Şov dünyasının yakından tanıdığı isimlerden biri olan Ebru Polat kimdir aslen nereli kaç yaşında? Ebru Polat'ın eğitim hayatını öğrenince çok şaşıracaksınız.

Abone ol

Ebru Polat son dönemin en merak edilen isimlerden biri. Mesut Özil ile aşk yaşadıktan sonra kimseyle anılmayan Ebru Polat'ın özel hayatı ve biyografisine gelin yakından bakalım.

2007 yılında piyasaya sürdüğü "Çetin Ceviz" isimli ilk albümü ile ünlü olan Türk pop müziği sanatçısı Ebru Polat, 30 Haziran 1983 yılında İzmirde dünyaya geldi. Son derece hiperaktif bir çocuk olan Polat'ın, müziğe eğilimi ilkokulda okul korosuna girerek başladı. Bale eğitimi aldı fakat kısa bir süre sonra bırakmak zorunda kaldı.

PSİKOLOJİ MASTER'I YAPIYORDU

Doğu Akdeniz Üniversitesii Hukuk Fakültesi’nde eğitimini başarıyla tamamlayan Polat, bir süre avukat olarak görev yaptı. Eğitim kariyerine devam etmek için psikoloji bölümünde master yapacağı sırada hayatını tamamen değiştirecek bir karar alarak okulunu ve işini ardında bırakarak yönünü müziğe çevirdi.

Kariyerini müzik üzerine kurmaya karar verdikten sonra Londra’ya giden Polat, bu şehirde bulunan sanat akademisi Royal Akademi’de müzik eğitimi aldı. 2 Yıl boyunca sürekli şan dersleri aldı. 2007 yılında Çetin Ceviz isimli ilk albümümü çıkardı fakat çok içine sinen bir albüm olmadı. Daha fazla çalışması gerektiğini farkederek geceli gündüzlü çalışarak yeni maksi single olarak Çok Geç’i hazırladı. 2009 yılında Kalp Ayazı albümünü çıkarttı. Albümlerinde Sezen Aksu bestelerini kullanmayı tercih eden Polat, Sezen Aksu'nun eski şarkılarına kattığı kendi yorumlarıyla dikkatleri çekti. Gene bir Sezen Aksu bestesi olan Seni Yerler’e çektiği klip çok beğenilen genç sanatçıya hayranları Seni Yerler Ebru lakabını taktı.

Ebru Polat'ın yaptığı paylaşıma bakın evlilik teklifi yağdı