BIST 10.337
DOLAR 32,27
EURO 34,73
ALTIN 2.400,40
HABER /  MEDYA

Kadın dizisi ilk bölüm beğenildi mi 2.bölüm fragmanı

Fox Tv'nin merakla beklenen dizisi Kadın dün yayın hayatına başladı. Herkesi gözyaşlarına boğan Kadın dizisi yayınlanan son bölümü beğenildi mi? Kadın dizisi yeni 2.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Abone ol

Başrollerini Özge Özpiriçci ile Caner Cindoruk'un paylaştığı Kadın dizisi dün yayın hayatına başladı. Bahar karakterine hayat veren Özge Özpirinçci ilk defa dramın bu kadar yer aldığı bir dizide oynadı. Peki Kadın dizisi beğenildi mi  sosyal medya ne diyor?

Kadın dizisinin ekranlara gelen ilk bölümüyle izleyicilerine nefes kesen dakikalar yaşattı. Ekranlarda yayınlanmaya başlayan Kadın dizisinin ilk bölümünde şoke eden dakikalar yer aldı. İlk bölümde hayatının aşkıyla bir vapur seyahatinde tanışan Bahar, onu erken yaşta kaybetmiş iki çocuğu olan genç bir kadındı. Annesi tarafından 8 yaşında terk edilen Bahar, daha sonra babasını ve babaannesini de kaybederek hayatta yapayalnız kalmıştı. Peki Bahar annesini bulabilecek mi? Dizinin birinci bölümünün ardından hemen yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Gelin hep birlikte onu izleyelim.

KADIN DİZİSİ BEĞENİLDİ Mİ?

Gözyaşının yoğun olduğu Kadın dizisi birinci bölüm beğenildi mi? Sosyal medya kullanıcıları Kadın dizisiyle ilgili attığı yorumlarda diziyi çok beğendiklerini dile getirdi. Yoğun hüznün yaşandığı dizi sosyal medyada ilgi odağı oldu.