BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47
HABER /  GÜNCEL

Uçakta televizyon keyfi geliyor

Boeing, hızlı internet servisi sağlayan işkolu Connexion by Boeing’in hizmete girişini yılını kutladı. Yolcular yakın zamanda uçuş sırasında televizyon yayınlarını izle

Abone ol

Boeing, uçuş sırasında hızlı internet servisi sağlayan işkolu Connexion by Boeing’in hizmete girişinin ilk yılını kutladı. Uzun menzilli uçuşlarda dizüstü bilgisayarlardan internete bağlanmayı sağlayan servis sayesinde, yolcular yaz aylarından itibaren uçuş sırasında televizyon yayınlarını izleyebilecek. İlk olarak Singapur Havayolları’nın uçaklarında kullanılacak serviste, başlangıçta Eurosport, BBC World, NBC ve EuroNews kanalları izlenebilecek.

Servisin hizmete girmesiyle dünyada bir ilkin gerçekleşeceğini söyleyen Connexion by Boeing’in Başkanı Laurette Koellner, “Boeing, sık seyahat eden insanların, işleri, ülkeleri ve dünyayla ilgili gelişmeleri yakından takip etmeleri gerektiğini biliyor. Bu nedenle, önce hızlı internet erişimi hizmeti sunduğumuz uçaklara şimdi de televizyon yayını izleme imkanını tanıyoruz. Uluslararası mesafelerde uçan yolcular, internetten global ekonomideki gelişmeleri öğrenirken, aynı anda Wimbledon finallerini seyredebilecek.” dedi.

Connexion by Boeing servisi halen Lufthansa, SAS, Japon Havayolları, ANA ve Singapur Havayolları tarafından kullanılıyor. Çin Havayolları, Korean Air, Asiana ve El Al ise uzun menzilli uçaklarına sistemi kurmaya karar verdiklerini açıklamıştı.

Kaynak: www.sirkethaberleri.com