BIST 9.891
DOLAR 32,57
EURO 34,98
ALTIN 2.459,54
HABER /  GÜNCEL

Bilişim'de nasıl kariyer yapılır?

SmartPRO uzmanları, Türkiye’deki dört bir yanındaki üniversitelerde seminerler düzenleyip öğrencilere bilişim sektöründe kariyer yapmanın yöntemlerini anlatıyorlar.

Abone ol

Bilişim alanında sertifikasyon eğitimleri veren SmartPRO Bilgi Çağı Gelişim Akademisi uzmanları, Türkiye’nin dört bir yanındaki üniversitelerde seminerler düzenleyerek, öğrencilere bilişim sektöründe kariyer yapmanın yöntemlerini anlatıyorlar. Seminerlerde SmartPRO uzmanları, sektördeki deneyim ve gözlemlerini öğrencilerle paylaşıyor; iş arayan değil, aranan eleman olmanın yollarını gösteriyorlar.

Bugüne kadar birçok üniversitede yapılan seminerlerin sıradaki durağı, 26 Mayıs Perşembe günü Kocaeli Üniversitesi olacak.

Ücretsiz Kariyer Danışma Birimi Kuruldu
SmartPRO, kariyer seminerlerine katılma fırsatı bulamayanlar için özel bir kariyer danışma birimi oluşturdu. Dileyen herkes 0216 550 14 22 numaralı telefondan ya da www.smartpro.com.tr adresinden SmartPRO’ya başvurarak randevu alabiliyor. Bu randevuda kariyer danışmanlarının ücretsiz danışmanlık hizmetinden faydalanabiliyor; ayrıca burs ve staj imkanlarından da yararlanabiliyorlar.

SmartPRO, Marmara Üniversitesi’nden bir grup öğrenciyi Haziran ayında, Türkiye’nin en ileri teknolojili şirketlerinden biri olan Nortel Netaş’a götürecek. Öğrenciler, Nortel Netaş’ta teknoloji ve bilişimin havasını koklayacak, çalışma ortamını bizzat görme fırsatı bulacaklar.

Bu geziye katılmak ve teknoloji geliştirme ortamını yaşamak isteyenler, SmartPRO’nun kariyer danışma birimine başvurarak kariyer danışmanlarından randevu alabilirler.

Kaynak: www.sirkethaberleri.com

yer