BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 34,98
ALTIN 2.428,19
HABER /  GÜNCEL

Akbank'tan finansman reçetesi

Akbank, yenilenen Eczane Paketi ile yaşanabilecek olası finansman sıkışıklığı için 3 ay ödemesiz toplam 6 ay vadeli yepyeni bir krediyi eczacıların hizmetine sunuyor

Abone ol

Akbank hazırlamış olduğu “Eczane Paketi”ni günün değişen koşulları çerçevesinde yeniledi. Eczanelerin ihtiyaçları, nakit akışı analiz edilerek Akbank Şirket Bankacılığı tarafından hazırlanan Eczane Paketi ile eczanelerin finansman ihtiyaçlarını karşılamanın yanında, diğer bankacılık, sigorta ve emeklilik hizmetleri de sunuluyor; eczacıların tedarik alımları, kredi ve diğer bankacılık ihtiyaçları için özel ayrıcalıklar sağlanıyor. Söz konusu paket, biz.card’dan çek karnesine, Eczane Kredisi’nden POS’a, sigorta ve emeklilik hizmetlerine, tüm bu işlemleri şubeye gitmeden takip edebilecekleri internet şubeye kadar her türlü ihtiyaçlarını uygun koşullarda karşılıyor.

Akbank Şirket Bankacılığı, yenilenen Eczane Paketi ile yaz aylarında yaşanabilecek olası finansman sıkışıklığı için 3 ay ödemesiz toplam 6 ay vadeli yepyeni bir krediyi eczacıların hizmetine sunuyor. Söz konusu krediyle eczanelerin muhtemel kısa süreli finansman ihtiyaçları uygun faiz koşullarıyla karşılanacak.

Akbank’ın yeni Eczane Paketi’nde ayrıca, eczanelerin acil nakit ihtiyaçları için 90 gün vadeli Ticari Artı Para Kredisi ile 24 aya kadar vade seçenekleri ve özel faizli Eczane Kredisi de yer alıyor.

Yeni Eczane Paketi’nin içerisinde yer alan biz.card, anlaşmalı ecza depolarından yapacakları peşin ve vadeli tedarik alımlarını ecza deposuna özel tedarik Kredisi ile destekleyerek eczanelere ek bir satın alma gücü kazandırıyor.

Halihazırda 12 bin eczaneye 80 Trilyon Türk Lirası kredi desteği sağlayan Akbank, ecza depolarıyla yaptığı anlaşmalarla 4 bin eczaneyi biz.card sistemine dahil ederek 130 Trilyon Türk Lirası işlem hacmi gerçekleştirdi. Akbank, 2005 yılında biz.card sistemine dahil eczane sayısını 7 bine, yenilenen Eczane Paketi ve biz.card ile birlikte eczanelere sağladığı finansman desteğini 150 trilyon Türk Lirası’na çıkarmayı hedefliyor.

Ayrıca Eczane Paketi kapsamında eczaneler kartı ile yapacakları tahsilatları için avatajlı POS komisyon oranlarından ve çek karnesinde özel komisyonlardan yararlanabiliyorlar.

Akbank’tan Eczane Paketi kullanan eczacıların diğer ihtiyaçlarını da karşılamak üzere Akemeklilik ve Aksigorta ile birlikte fırsatlar sunuluyor. Akemeklilik’in eczacılara özel emeklilik planları ile eczacılar giriş aidatı ödemiyor, fiyat avantajından yararlanıyor. Aksigorta, içinde “Reçete Teminatı”, “Raf ve Vitrin Devrilmesi Klozu, “Nöbet Klozu”nun da bulunduğu, mesleki sorumluluk sigortasından, emniyeti suistimal sigortasına kadar eczanelerin ihtiyaçlarını belirli limitlere kadar karşılayan Eczane Paketi Sigortası ile güvence sağlıyor.

Kaynak: www.sirkethaberleri.com