BIST 10.159
DOLAR 32,23
EURO 35,10
ALTIN 2.469,98
HABER /  GÜNCEL

Tuzladan Gazzeye yardım eli

Gazze için Tuzla’nın kurum ve kuruluşları, halkı duyarlılıklarını gösterdi, Tuzla’dan Filistin’e yardım eli uzandı.

Abone ol

Tuzla Belediyesi, Tuzla Kaymakamlığı, Tuzla Horasanlılar Derneği ve Türk Kızılayı Tuzla Şubesi Flistin’de yaşanan acıya tüm dünya’nın gözleri önünde yaşanan büyük drama duyarsız kalmadı ve daha önce bir çok çalışmada olduğu gibi “Gazze Ağlamasın” kampanyası için de işbirliği yaptı.

Türk Kızılayı 140 yıldır kuruluş amacı doğrultusunda çizgisinden sapmadan bugünlere gelmiş Türkiye’nin en önde gelen sivil toplum kuruluşu olarak bu kampanyaya öncülük etti. Geçmişte olduğu gibi bugün ve yarında merhamet elini kardeşlerine uzatacak olan Türk toplumu Tuzla’da örnek bir davranış sergileyerek ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere yardım topladı.

Tuzla Belediye Başkan Yardımcısı Kadir Çetin yaptığı konuşmada yaşanan olaylara dikkat çekerek, herkesin az veya çok yardım eli uzatması gerektiğini belirtti. Ardından söz alan İl Genel Meclis Üyesi ve Mazlumder İstanbul Şube Başkanı Ayhan Küçük, Gazze’ye giderek yaşanan drama yerinde tanıklık ettiğini ve acının tarif edilemeyecek kadar büyük olduğunu söyledi.İ.G. Kültür Merkezi’nde düzenlenen programın sonunda Kızılay’ın para kumbaralarına katılımcılar bağışta bulundular.