BIST 10.159
DOLAR 32,21
EURO 35,09
ALTIN 2.470,94
HABER /  GÜNCEL

AKP Silopi adayından esnaf ziyareti

Şırnak'ın Silopi ilçesinde AK Parti İlçe Başkanı Haşim Haşimoğlu ve AK Parti Belediye Başkan Adayı M. Nuri Haşimoğlu esnafın sorunlarını dinledi.

Abone ol


Vatandaşlar tarafından kapıda karşılanan AK Parti Belediye Başkan Adayı M. Nuri Haşimoğlu gördükleri ilgiden memnun olduklarını ifade ettiler.

Amaçlarının hem ziyaret hem de Silopi belediye başkan adayını tanıtmak olduğunu belirten AK Parti Silopi Başkanı Haşim Haşimoğlu bu vesile ile esnafın sorunlarını da dinlediklerini belirtti.

Esnafın kendilerine göstermiş olduğu yakınlıktan dolayı teşekkür ettiklerini ifade eden Haşimoğlu, "Silopili esnaflarımızla bir araya geldiğimiz için çok mutluyuz Silopi ilçesine daha iyi hizmet getirmek için siyasete girmek isteğimizde mevcut şartların en iyisinin AK Parti'de olduğunu gördük ve bu yüzden AK Parti'yi seçtik. Bundan sonra Silopi halkı en iyi hizmeti görecektir. Bundan kimsenin şüphesi olmasın" diye konuştu.

Haşimoğlu ayrıca ziyaretlerinin devam edeceğini sözlerine ekledi. AK Parti Silopi Belediye Başkan Adayı M. Nuri Haşimoğlu ise başkan adayı olduktan sonra ilk kez başkan ile birlikte esnaf ziyaretlerine katıldığını belirterek esnafın göstertmiş oldukları ilgi ve alakaya teşekkür ettiklerini söyledi.