BIST 10.159
DOLAR 32,20
EURO 35,08
ALTIN 2.470,85
HABER /  GÜNCEL

AKP Silopi Belediye Başkan adayı destek istedi

AK Parti'den Şırnak'ın Silopi İlçe Belediye Başkanlığına aday gösterilen M. Nurullah Haşimoğlu seçimi kazanmaları halinde ilçenin çehresini değiştireceklerini söyledi.

Abone ol


AK Parti'nin Silopi Belediye Başkan Adayı M. Nurullah Haşimoğlu, daha güzel bir Silopi için belediye başkan adayı olduğunu söyleyerek halktan destek beklediklerini ifade etti.

Haşimoğlu, "Allah'ın izniyle kazanırsak çok güzel işler yapacağız. Bununla ilgili birtakım projelerimiz var. Öncelikli olarak çevre yolunun şart olduğunu düşünüyoruz. Silopi için ivedilik taşıyor. Bu proje AK Parti'nin programında da yer alıyor.

Biz kazansak ya da kazanmasak da bu işi bitireceğiz. Çevre yolundan esnaflarımız zarar görmeyecek aksine daha çok kazanacaktır. Çünkü hem ilçenin trafiği rahatlayacak hem de alışveriş yapmak isteyenler için de araç park etme olanağı sağlanacak. Şoförler ilçe merkezine girerek rahatlıkla istedikleri gibi diledikleri gibi alışverişlerini yapabilecekler.

Alışveriş yapmak istemeyen şoför sadece trafiği zora sokacaktır. Bu nedenle çevre yolu öncelikli hedefimiz olacak. İlçede yeşillendirme çalışması başlatacağız. Altyapı çalışmalarının üzerinde duracağız. Silopi'de elektrik sorunu partimiz döneminde çözüme kavuşuyor. Trafosu yetersiz kalan mahallelerimize trafo teminini sağladık. Elektrik sorununu çözüme kavuşturacağız.

Elektrik kablolarının yer altına alınması hakkında milletvekilimiz Silopi'ye geldiği zaman birtakım açıklamalarda bulunmuştu. Bizim öncelikli hedefimiz sosyal belediyecilik anlayışında sade ve şeffaf bir belediyecilik anlayışıdır. Güzel, şeffaf bir belediyecilik anlayışı içerisinde Güneydoğu'ya örnek olmayı hedefliyoruz.

Zaten partimiz böyle projeleri çok seviyor. Halkına
hizmet etmeyi çok seviyor. Hiçbir menfaat duygusu olmadan tek hedefimiz hizmet etmek olacak" dedi.