BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Tüyler ÜRPERTEN SAHNE

Adana'da cinnet geçiren işsiz baba herkesin önünde bıçağı 2 yaşındaki çocuğunun boğazına dayadı.

Abone ol

Adıyaman'da kendisini ve 2 çocuğunu zincirle bağlayan baba çocuklarına zarar vermek istedi. Çocuklarına zarar vermek isteyen şahıs, polis tarafından son anda engellendi.







Adıyaman Valiliği ve belediyeden daha önce defalarca iş istediğini ve işsiz olduğu için çocuklarına bakamadığını söyleyen A.D. isimli vatandaş, eylem yaptı. 2 çocuğuyla belediye önünde bulunan bayrak direğine kendisini zincirleyen A.D., yardım istemediğini ve sadece iş istediğini bildirerek, elindeki bıçakla çocuklarına zarar vermek istedi.

Bıçağı 2 yaşındaki Şiran'ın boğazına dayayan baba A.D., çocuklara ve vatandaşlara korkulu anlar yaşattı. Kendisine doğru yaklaşılmamasını isteyen baba A.D., küçük çocuğuna zarar vermeye kalktı. A.D.'un bıçağı boğazına dayadığı Şiran'ın hıçkırışlarını gören 4 yaşındaki ablası Dilan, babasının kardeşini keseceğini sanarak, zincirin kilidini açmaya çalıştı.

Boğazına dayanan ekmek bıçağını elleriyle itekleyen 2 yaşındaki Şiran, korku dolu dakikalar yaşadı. Olay yerine kısa sürede gelen polis ekipleri çevreden vatandaşları uzaklaştırmaya çalıştı. Polisler şahsın bir anlık dalgınlığını fırsat bilerek, baba A.D.'nin üzerine atladı. Polis, A.D.'nin elindeki bıçağı almaya çalışırken, küçük çocuklar arada ezilme tehlikesi geçirdi. Olay yerinde toplanan vatandaşlar daha sonra polisin elindeki A.D.'u linç etmek istedi.

Polis ekipleri zincirle direğe bağlı A.D., küçük çocukları Dilan ve Şiran'ı zincirden kurtarmak için uzun süre uğraştı. Zincirler sökülürken, belediye görevlileri tarafından kucağa alınan 2 yaşındaki Şiran, görevlilere sımsıkı sarıldı. Korkusu gözlerinden okunan küçük kız, olayın şokunu uzun süre üstünden atamadı. Polis tarafından gözaltına alınan A.D., Adıyaman Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.