BIST 9.548
DOLAR 32,49
EURO 34,60
ALTIN 2.499,24
HABER /  GÜNCEL

Türkler o sitede!

Yetişkinlere hizmet veren sitenin tam 163 bin Türk kullanıcısı var.

Abone ol

ABD’de Penthouse Dergisi’ni çıkaran Penthouse Media Group, internet üzerinden seks partneri bulma imkanı sağlayan AduldFriendFinder.com isimli internet sitesini 500 milyon dolara satın aldı. Cinsel içerikli ve porno ağırlıklı olan ve sadece 18 yaş üzerindeki kişilerin ayda 50 dolar ödeyip kayıt olabildikleri AduldFriendFinder sitesinin Türkiye’den de çok sayıda üyesi bulunuyor.

163 BİN TÜRK VAR: Siteye kayıtlı Türk sayısının 163 bin olduğu belirtiliyor. Üyelerin aradıkları eşe göre kategorilere ayrıldıkları AduldFriendFinder’da 98 bin Türk erkeğinin, cinsel ilişki için bayan aradıkları belirtilirken sayıları 12 bini bulan kadın abonelerin 320’si travesti ya da tanseksüel ile cinsel ilişki kurmak istediklerini beyan ediyorlar.

18 MİLYON ÜYE: Dünyanın pek çok ülkesinden 18 Milyon kayıtlı abonesi olduğu belirtilen AduldFriendFinder’ın websitesinde ABD 10 milyon abone ile en çok abonesi olan ülke olurken, Afganistan 5 bin abone, Mısır 150 bin, Irak 20 bin, Suudi Arabistan 22 bin abone ile lisetde yer alıyorlar.

11 YILLIK SİTE: 1996 yılında kurulan site, kurulduğunda üyelerine seks partneri bulma hizmeti vermiyordu. Sitede yeralan tarihçeye göre, site kurucuları üyelerinden gelen yoğun talep üzerine sitede seks partneri arayanlara da hizmet verecek bir bölüm yarattılar. Ancak bu bölümün gördüğü yoğun ilgi üzerine sitenin içeriği kısa sürede ağırlıklı olarak seks partneri bulmaya dönüştü. Site, kendini tanıtırken benzer sitelerden en büyük farklılığının, üyelerinin cinsel tercihleri ve taleplerini en rahat şekilde açıklamaları olduğunu belirtiyor.