BIST 10.083
DOLAR 32,45
EURO 34,78
ALTIN 2.438,70
HABER /  POLİTİKA

Türkiyenin gerçek gündemi Irak

Büyük Birlik Partisi'nden CHP ve AK Parti'ye suçlama: Türkiye'nin gerçek gündemini unutturuyorsunuz..

Abone ol

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkan Yardımcısı Dr. Ahmet Selçuk Özdağ, ''Türkiye'nin gerçek gündemini unutturmak istiyorlar'' dedi.

Dr. Özdağ, beraberinde BBP Merkez Karar ve Yönetimi Kurulu (MKYK) üyesi Metin Yılmaz, Manisa İl Başkanı Merdan Güngör, İzmir eski İl Başkanı Cihangir Ekici ile birlikte Kırkağaç ve Soma ilçelerini kapsayan gezisi öncesinde Akhisar ilçesine de uğradı.

İlçede bir açıklama yapan Özdağ, bugün yapılanların, ülkeyi iki kutuplu hale getirmek olduğunu öne sürerek, şunları söyledi: ''CHP, (Ey Recep Tayip Erdoğan'a oy verecek kitle, benim arkama geçin, bana oy verin), AK Parti ise (Görüyor musunuz bunları, siz de benim arkama geçin) diyor.

İki kutup oluşturmak istiyorlar. Türkiye'nin gerçek gündemini unutturmak istiyorlar. Gerçekte Irak diye bir gündem var. Ayrıca Türkiye'nin gündemi işsizliktir, yoksulluktur. Suç oranlarında ciddi artma var. Gerçek gündemler askıya alınıyor, derin dondurucuya konularak bir müddet daha milletimizin dikkatinden uzak tutulmak isteniyor.''

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a, ''Sakın erken seçime gitmeyin. Süreniz içinde sorunları halledin'' şeklinde seslenen Özdağ, sözlerini şöyle tamamladı:
''Erken seçim yaparak (ben şimdi cumhurbaşkanını seçtim, YÖK başkanını da değiştireceğim, bir kez daha 5 yıl verin) diyerek, milletin huzuruna çıkıp 5 yılı daha çalacaklar.''