BIST 9.717
DOLAR 32,51
EURO 34,94
ALTIN 2.434,54
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Tunceli'de fedakarlığın kalbi olanlar yaşlı kadını kırmadı fidan dikti

TUNCELİ'de jandarma ve polis ekipleri koronavirüs (kovid-19) nedeniyle dışarıya çıkamayan 65 yaş üstü kişilerin her türlü ihtiyacını karşılamaya devam ediyor. Son olarak bahçesine fidan dikmek isteyen yaşlı kadının isteği yerine getirilirken, 75 yaşındaki Melek Taş'a da her sabah kahvaltısı ulaştırılıyor.

Abone ol

Tunceli'de, koronavirüs nedeniyle dışarı çıkmaları yasak olan 65 yaş ve üzeri vatandaşların ihtiyaçları güvenlik güçleri tarafından karşılanıyor.

Esentepe Mahallesi’nde yaşayan 88 yaşındaki Sakine Almaz’ın isteği üzerine bahçesine jandarma tarafından fidan dikilirken, aynı mahallede yalnız yaşayan 75 yaşındaki Melek Taş’a  da polisler sabah kahvaltısını götürdü.

"Bahar geldi, ben dikemiyorum.."

Tunceli'de koronavirüs nedeniyle evlerinden çıkmaları yasaklanan 65 yaş ve üzeri ile kronik rahatsızlığı olanların ihtiyaçları Tunceli Vefa Destek Grubu üyeleri tarafından karşılanıyor. Merkez Esentepe Mahallesi’nde yaşayan Melek Taş ve Sakine Almaz’ın ihtiyaç ve istekleri de hem jandarma hem polis tarafından karşılandı. Tunceli Jandarma Komutanlığı ekipleri ziyaret ettikleri Sakine Almaz’ın 'Bahar geldi, bahçeme fidan dikmem gerekiyor. Ben yapamıyorum' dedi. Bunun üzerine harekete geçen jandarma ekipleri, valilik tarafından satın alınan fidanları Almaz’ın bahçesine dikti. Almaz, jandarmaya teşekkür etti.

Yine aynı mahallede yalnız yaşayan 75 yaşındaki Melek Taş'ın ise kahvaltısı her sabah polis ekiplerince evine götürülüyor.