BIST 10.219
DOLAR 32,29
EURO 34,79
ALTIN 2.412,90
HABER /  SPOR

Tuncaydan taraftara mesaj

Tuncay Şanlı, sarı-lacivertli takımın neler yapabileceğini gösterdiklerini söyledi.

Abone ol

Kulübün internet sitesinde açıklama yapan Tuncay, Beşiktaş maçından sonra çok eleştirildiklerini belirterek, ''Palermo galibiyeti ile bu takımın neler yapacağı konusunda rakiplerimize ipucu verdik. Hepimiz takım olarak bütün hafta dersimizi çok iyi çalıştık ve karşılığını aldık'' dedi. Palermo maçındaki oyundan zevk aldıklarını kaydeden milli futbolcu, şöyle devam etti:

''Taraftarımız bizim en önemli parçamız olduğunu bir kez daha gösterdi. Onları yürekten kutluyorum. Bizler için de her maça ayrı motivasyonla çıkabilmek çok önemli. Bu sadece bir söylemden ibaret değil. Samandıra'daki herkes görevinin bilincinde. Sadece Palermo'yu yenmekle iş bitmiyor. Önümüzde zorlu maçlar var.''

''GERÇEK BİR TAKIM RUHUNA SAHİBİZ''
Tuncay Şanlı, Palermo'yu yenerek 3 puan aldıklarını ama daha büyük başarılara imza atacaklarını söyledi. Beşiktaş maçından sonra yapılan eleştirilerden etkilenmediklerini vurgulayan Tuncay, ''Beşiktaş beraberliğinden sonra beklemediğimiz kadar eleştiri aldık. Eğer bu eleştirilerden etkilenseydik sonuç böylesine güzel olmazdı. Aramızda bu eleştirilerden etkilenenler olsa bile toparlanmayı ve tek yürek halinde hareket etmeyi kısa sürede başarabiliyoruz. Çünkü biz gerçek bir takım ruhuna sahibiz. Eğer taraftarımız, camiamız biraz daha sabırlı olursa daha büyük başarılara imza atarız'' diye konuştu.