BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  SPOR

Appiah neşe kaynağı oldu

Fenerbahçe, Trabzonspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına ara vermeden başladı.

Abone ol

UEFA Kupası 2. tur (H) Grubu'nda İtalya'nın Palermo takımını 3-0 gibi farklı bir skorla yenen Fenerbahçe, Turkcell Süper Lig'de 26 Kasım Pazar günü Trabzonspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına ara vermeden başladı. Teknik direktör Zico yönetiminde, Samandıra Tesisleri'nde yapılan antrenmanda, dünkü maçta ilk 11'de oynayan oyuncular yenileme idmanı yaparken, diğer futbolcular koşu ve kondisyon çalışmasının ardından yarı sahada çift kale maç yaptı.

Palermo maçında ilk 11'de forma giyen futbolculardan Volkan, Önder, Mehmet Yozgatlı, Appiah, Deniz ve Kezman sahada koşu yapıp, tesislerde çalıştı. Sahaya hiç çıkmayan Alex, Edu, Lugano, Uğur ve Tuncay'ın ise yenileme idmanını tesislerde yaptığı bildirildi. Antrenmana sakatlıkları bulunan Rüştü, Selçuk, Ümit ve Tümer çıkmadı.

TÜMER'İN TEDAVİSİ SÜRÜYOR
Sağ ayak bileğinde sakatlığı bulanan Tümer Metin'in tedavisi sürüyor. Sarı kart cezalısı olduğu için forma giyemeyecek Alex'in yerine Trabzonspor maçında oynaması beklenen Tümer'in maça kadar düzeleceği ve karşılaşmada forma giyebileceği öğrenildi.

İDMANIN NEŞE KAYNAĞI APPİAH
Fenerbahçe'nin Palermo'yu 3-0 yendiği maçta ilk golü atan Ganalı futbolcu Stephen Appiah, bugünkü antrenmanda da neşe kaynağı oldu. Antrenmana çıkarken takım arkadaşlarının takıldığı Appiah, menajer Volkan Ballı ile konuşurken, genç futbolcu Can, ''Appiah dün akşam başkandan 500 doları kaptı'' diyerek Ganalı futbolcuya sarıldı.

Koşu sırasında da Can'ın Appiah'a takıldığı gözlendi. İdman sonunda ise dünkü maçta gol atan futbolcular Appiah, Lugano ve Tuncay, basın mensuplarına poz verdi. Fotoğraf çekimi için Appiah ve Tuncay, foto muhabirlerinin fotoğraf makinelerini alırken, Lugano da bir televizyon kamerasını omuzuna koydu. Fotoğraf çekimi bittikten sonra Appiah, foto muhabirinin makinesini bırakır gibi yapınca, foto muhabiri yere düşmesin diye hamle yaptı. Ganalı futbolcu fotoğraf makinesini hemen tekrar tutarken, Tuncay, Lugano ve basın mensupları Appiah'ın muzipliği karşısında güldüler.

MAÇKA'DA KALACAKLAR
Fenerbahçe, Trabzonspor maçı için yarın Trabzon'a gidecek. Sarı-lacivertliler, Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan özel uçakla saat 15.00'de Trabzon'a uçacaklar. Fenerbahçe kafilesi, Trabzon'dan Maçka'ya geçerek, Büyük Sümela Oteli'nde kalacak.