BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  SPOR

Tuncaya uçuk teklif

Beşiktaş, Tuncay için devreye girdi. Servet değerinde de teklif yaptı. Peki Tuncay'ın bu teklife yanıtı ne oldu..?

Abone ol

Kartal, menajeri Erdinç Şehit’e Tuncay için 3 yıllığına 12 milyon Euro teklif etti

Tuncay, Beşiktaş’ın kendisine yaptığı 12 milyon Euro’luk inanılmaz teklifi geri çevirdi. Beşiktaş Futbol Şubesi Sorumlusu Celal Kolot ile yardımcısı Mario Berk, Tuncay’ın menajeri Erdinç Şehit’le son 3 günde 2 telefon görüşmesi yaptı. İlk görüşmede siyah-beyazlılar, F.Bahçe ile anlaşamayan milli yıldız için yıllık 4 milyon Euro önerdi, sözleşmeyi de aynı şartlarla 3 yıllık yapmayı teklif etti.

Tuncay’a yapılacak transfer teklifi ile ilgili karar, Beşiktaş yönetiminin geçen çarşamba günü yaptığı son yönetim kurulu toplantısında alındı. Yöneticiler, servet önerdikleri Tuncay için aralarında yaptıkları görüşmede “Şu anda en verimli çağında. Alırız, 1 yıl oynatır, sonra da isteyen Avrupa kulübüne satarız. Hem biz kazanırız, hem de Roberto Carlos transferi ile gündem belirleyen F.Bahçe’ye de çok önemli bir darbe vurmuş oluruz” diye konuştu.

TÜRKİYE’DE FENERBAHÇE
Ancak Beşiktaşlı yöneticilerin bu parlak planı Tuncay’dan döndü. Milli futbolcu, ilk görüşmede siyah-beyazlılara “Ben Türkiye’de F.Bahçe’den başka bir kulüpte oynamayı kesinlikle düşünmüyorum. Transfer olursam bu kesinlikle Avrupa kulübüne olacak” dedi.

İlk etapta bu yanıtı alan Beşiktaşlı yöneticiler Tuncay’ın menajeri ile cuma günü son bir deneme daha yaptı. Bu süre içinde menajer Erdinç Şehit, transfere sıcak bakmasına karşın Tuncay’ı ikna edemedi. Tuncay “Beşiktaş’ın teklifinize çok teşekkür ederim. Rakam da oldukça yüksek. Ancak benim işim parayla değil... Türkiye’de kalacak olursam, bu rakamın daha düşüğüne bile F.Bahçe ile anlaşırım” yanıtını verdi. Bu kesin tavır üzerine Beşiktaş yönetimi Tuncay defterini bir daha açmamak üzere kapattı.

Kaynak: Vatan