BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  SPOR

Tuncay’a evet, Alex’e hayır

Transfer komitesi, sözleşmesi bitecek olan 4 yıldıza istedikleri rakamı sordu. Tuncay'a olumlu yanıt verildi...

Abone ol

Transfer komitesi, sözleşmesi bitecek olan 4 yıldıza istedikleri rakamı sordu. Tuncay'a olumlu yanıt verildi, diğer görüşmeler yıl sonuna ertelendi.

Fenerbahçe’de sıcak saatler yaşanmaya başladı. Sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Alex de Souza, Tuncay Şanlı, Volkan Demirel ve Mehmet Yozgatlı ile ilk kez masaya oturan transfer komitesi, 4 yıldızın taleplerini sordu. 1 yıl için Alex 2.5, Volkan 1.7, Mehmet 1.5 milyon Euro isterken, Tuncay rakam bildirmedi. Yıldırım ve kurmayları ilk yaptığı değerlendirmede, istenen rakamların çok olduğu görüşünde birleşti, ancak Tuncay Şanlı için de ekstra bir karara hükmetti.

Tuncay’ın saha içi ve dışında örnek bir tablo çizdiğine dikkat çeken yönetim, isteyeceği her rakama ‘evet’ diyecek. Alex, Volkan ve Mehmet’in bu taleplerine kesin bir dille ‘hayır’ cevabı verilecek.

Adı Beşiktaş ile birlikte anılan Brezilyalı’nın menaceri Figer önümüzdeki hafta içinde İstanbul’a gelerek yönetimle görüşecek. Zico’nun bu konudaki görüşü ise şöyle: Benim isteğim Alex’in kafasındaki sorunu bir an önce atması yönünde. Başka bir yorum yapamam...

Kaynak: Fanatik