BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  SPOR

Tuncay kendini kaybediyor

Tuncay, televizyonda izlerken bazen kendini tanıyamadığını söyledi.

Abone ol

İlk yarı Beşiktaş maçında attığı golden sonra kendisini Can'ın tuttuğunu anlatan genç futbolcu, Lacivert Dergisi'nde yayınlanan röportajında şunları söyledi: Ekranda izlediğim zaman bazen kendimi tanıyamıyorum. Kendimi kaybetmişim. Tribüne bile çıkmış olabilirdim. Takıma olan sevgi, takım arkadaşlarına karşı olan sevgi, forma aşkı ve takım için gerekli mücadeleyi vermeniz birikip gol olduğunda bir patlama oluyor.

Çok fazla inatçıyım. Kaybetmeye asla tahammül edemiyorum. Kaybedeceğimi hissedersem de geri çekilirim. Sinirliyimdir ama bu sinir rakibe değildir. Kaybetmemek uğruna kendi kendime yaptığım bir sinirdir. Hep menajerimi suçladılar ama ben iyiyken kimse 'Tuncay menajeri sayesinde bu kadar iyi' demedi. Bencil sözüne fazla katılmıyorum. Futbolcu o anki hırsıyla yanındaki arkadaşını görmeyebilir. Sahaya bütün golleri ben atayım, her şeyi ben yapayım düşüncesiyle çıkmıyorum.

CHRİSTOPH DAUM BAŞARILI

Hocayla sohbet ederken ona da söylemiştim; 'Yüksekte fırtına her zaman olur' ya da meyve veren ağaç taşlanır. O başarılı. Biz hocamızı seviyoruz ve başarılıyız. Takımdaki yabancılar futbolu bilen insanlar ve bize katkıları çok büyük. Özellikle Anelka ve Appiah Avrupa'nın birçok kulübünde oynamışlar. Onlar bizim için çok önemli. Sadece futbol olarak değil, düşünce, bakış açısı ve profesyonellik anlamında onları örnek aldığımızda biz de bir gelişim sağlarız diye düşünüyorum.