BIST 10.915
DOLAR 32,22
EURO 35,02
ALTIN 2.504,96
HABER /  GÜNCEL

Baba katili oldu

10. sınıf öğrencisi, eve alkollü gelip annesiyle tartışan babasını vurdu.

Abone ol

Manisa'da Cumhuriyet Süper Lisesi 10. sınıfta okuyan bir öğrencinin, alkollü şekilde eve gelerek annesiyle tartışan babasını tabancayla öldürdüğü iddia edildi.

Olay dün gece saat 00.15 sıralarında Tevfikiye Mahallesi Murat Sokak'ta meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, gündüz saatlerinde eşi Nergis Arsoy ile kıskançlık yüzünden tartışan baba Fevzi Arsoy daha sonra su bayiliği yaptığı işine geri döndü. Gece yarısı evine alkollü olarak dönen baba Fevzi Arsoy, tekrar eşiyle tartışmaya başladı. Fevzi Arsoy, eşi Nergis Arsoy'a sert biçimde çıkışınca oğlu H.A. araya girdi.

Baba bu kez de oğluna yumruk atınca lise öğrencisi H.A. da mutfaktan bıçak alarak babasının üzerine yürüdü. Baba Fevzi Arsoy da üzerindeki tabancasını çıkartınca, oğul ile baba arasında meydana gelen boğuşmada silahı ele geçiren oğul üç el ateş edince, vücudunun çeşitli yerlerine isabet eden kurşunlarla ağır yaralanan baba Fevzi Arsoy (41) olay yerinde yaşamını yitirdi.

Yoldan geçen vatandaşların ihbarı sonucu olay yerine gelen Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, olayda kullanılan tabancayla birlikte lise öğrencisi H.A'yı (17), annesi Nergis Arsoy ve küçük oğlu M.A.'yı (Mehmet Arsoy) gözlem altına aldı.

Cumhuriyet Süper Lisesi 10. sınıf Yabancı Dil Türkçe-Matematik bölümü öğrencisi H.A.'nın, polise verdiği ilk ifadede, "Babam anlamsız suçlamalarla annemin üzerine geldi. Bana da yumruk attı ve sonra silahını bize doğru yöneltti. Ben elinden almak isterken silah patladı" dediği öne sürüldü. Polis olayla ilgili Nergis Arsoy ve oğlu M.A.'yı ifadelerini aldıktan sonra evlerine yolladı.

Arsoy Ailesi'nin 4 yıl önce Aydın'ın Çine İlçesi'nden gelerek Manisa'ya yerleştiği, 3 yıldır da olayın yaşandığı evde kiracı olarak oturdukları, baba Fevzi Arsoy'un su bayiliği işiyle uğraştığı ve oldukça sakin bir aile yaşantıları olduğu belirtildi.