BIST 10.989
DOLAR 32,22
EURO 35,02
ALTIN 2.506,18
HABER /  BİLİM - TEKNOLOJİ

Turkcellden yeni hizmet

Turkcell'den işyeri sahipleri için büyük hizmet. Şirketler araçlarını artık Turkcell'le takip edebilecek.

Abone ol

Turkcell, şirketlerin, sahadaki araçlarını internet üzerinden takip ederek, konum, hız ve yön bilgilerini izleyebilmelerini sağlayan Araç Takip Servisi'ni hizmete sundu.

Turkcell'den yapılan yazılı açıklamaya göre, yeni hizmet, araçların uydular tarafından tespit edilen konum bilgilerinin sisteme aktarılmasını ve internet üzerinden gerçek zamanlı araç takibinin yapılabilmesini sağlıyor. Şirketlerin operasyon kabiliyetini geliştirip, iş verimliliğinin artırmasına destek olacağı kaydedilen Turkcell Araç Takip Servisi, şirket mallarının yerine ulaşıp ulaşmadığı, müşteride ne kadar vakit geçirildiği, aracın nerede olduğu gibi tüm sorulara yanıt veriyor. Şirketlerin, müşteri memnuniyetini artırmalarına yardımcı olacağı aktarılan servis, saha ekibinin geçmişteki faaliyetlerini
raporlayabilme olanağı sağlamasıyla, ''işe göre'' saha ekibinin yönlendirilmesi sayesinde verim artışı ve tasarruf kazandırıyor.

Tüm Turkcell kurumsal hizmetler abonelerinin faydalanabildiği Araç Takip Servisi'ni kullanmaya başlamak için, kurumsal çözüm merkezlerinde satılan Turkcell Araç Takip Servisi ürün paketini satın alıp, bu pakette olan terminalleri, Turkcell'in yönlendireceği servis noktalarında araca montaj etmek gerekiyor.

Turkcell, montaj hizmetini ücretsiz olarak sağlıyor. Turkcell Araç Takip Servisi'ne abone olanlar, abone oldukları süre boyunca yurt içinde ücretsiz olarak aylık 12 MB kapasitesinde GPRS kullanımına ve ürün paketinin içinden çıkan data SIM karta da sahip olabiliyor.

AA