BIST 10.644
DOLAR 32,26
EURO 35,10
ALTIN 2.495,95
HABER /  SPOR

Diyarbakır ligde kalacak

Diyarbakır "ceza" şokunu yaşıyor. Teknik adam Hadzibegiç herşeye rağmen ligde kalacağız dedi.

Abone ol

Diyarbakırspor Teknik Direktörü Faruk Hadzibegiç, Galatasaray maçına hazırlanırken, aldıkları ceza haberinin kendilerini sarstığını söyledi. Hadzibegiç, yaptığı açıklamada, bir kişinin ferdi olarak yapmış olduğu hareket nedeniyle takımın cezalandırılmasının doğru olmadığını savundu.

Diyarbakırspor'un, verilen cezaları hak etmediğini kaydeden Hadzibegiç, ''Tam kendimize gelmeye başlamışken, bizi ağır bir şekilde cezalandırıyorlar. Galatasaray maçına hazırlanırken, aldığımız ceza haberi bizi sarstı. Maça kadar moral açısından yeniden toparlanacağız. Şu ana kadar maçın nerede oynanacağı kesinleşmiş değil. Galatasaray maçını Elazığ'da oynamak istiyoruz'' dedi.

Hadzibegiç, Vestel Manisaspor deplasmanında aldıkları galibiyetle ilgili şike iddialarını ortaya atanların Türk futbolunu baltaladığını ve söylenenlerin çok ayıp olduğunu ifade ederek, iddiaları ortaya atanların iddialarını ispatlamaları gerektiğini kaydetti.

-''LİGDE KALACAĞIZ''-
Diyarbakırspor'un zor bir dönemden geçtiğini belirten Hadzibegiç, ''Diyarbakırspor'un önü kesilmek isteniliyor. Her şeye rağmen ligde
kalacağız. Bütün bu olanları Allah görüyor. Allah'ın izniyle ligdeki mücadelemizi devam ettireceğiz'' diye konuştu. Hadzibegiç, nerede olursa olsun Galatasaray maçında taraftarın takımı yalnız bırakmaması gerektiğini de sözlerine ekledi.