BIST 10.915
DOLAR 32,22
EURO 35,02
ALTIN 2.504,96
HABER /  GÜNCEL

Bıyıksız İbo gerçeği

Tatlıses, 30 yıllık bıyıklarından vazgeçti. Canlı yayında kesilen bıyıklarla ilgili farklı iddialar ortaya atılıyor.

Abone ol

İbrahim Tatlıses, 30 yıllık bıyıklarından vazgeçti. atv'de yayımlanan şovunun geçen haftaki bölümünde Tatlıses izleyicinin karşısına bıyıksız haliyle çıktı..
Tatlıses, bıyıklarını hayranlarının oyuna sunduğunu ve gelen yoğun istek üzerine berber koltuğuna oturduğunu öne sürdü..

Daha sonra başka basın yayın organlarında ise Tatlıses'in yeni bir dizi hazırlığı yaptığı, bu dizide canlandıracağı karakter nedeniyle bıyıklarını kestirdiğini yazdı..

İşte gerçek neden

Bıyıkların kesilme nedeni hayran isteği ya da dizi çekimi değil.. Gerçek neden, Tatlıses'in bir süre önce kendisini terkeden dansöz Asena...

Anlatalım...

İbrahim Tatlıses ile Asena arasında soğuk rüzgarlar estiği dönemde, Tatlıses çeşitli kanallarla sevgilisine ulaşıyor ve kendisine dönmesini istiyordu. Ancak ünlü oryantal, yapılan bütün davetleri hiç düşünmeden geri çeviriyordu..

Tatlıses, bu ayrılık ve sonrasında gelişen olumsuz gelişmeler üzerine, bazı dostlarına, "Elinden tuttum, şöhret yaptım, bana yaptığına bak. Uğruna kaç yıllık yavuma yıktım, Derya Hanım'ı kaybettim, oğlum İdo'yu kaybetmek üzereyem. Bu bana yapılır mı?" diye dert yandı..

Tatlıses'ın, bu isyanlarına bir dostu, (Bu kişinin Aydemir Akbaş olduğu iddia ediliyor) "Bırak artık, dönmeyeceği belli oldu. Kendini de onu da zor durumlara sokuyorsun. Kız geri dönmeyeceğini söylüyor" dedi..

Tatlıses,, canını yakan bu sözler üzerine, "Dönecek, gelip ayaklarıma kapanacak. Söz veriyorum, gelip af dileyecek köpek gibi pişman olduğunu söyleyecek.. İddiaya giriyorum, gelmezse bu bıyıklarımı kökünden kazıyacağım" diye cevap verdi.

İlk etapta hırsla söylenen bu sözler üzerine daha sonraki konuşmalarda ikili iddiaya girdi.. Aradan geçen zaman zarfında Asena tüm ısrar ve baskılara rağmen ünlü türkücünün yüzüne bakmayınca, Tatlıses hem sevgilisinden, hem de bıyıklarından oldu..

Tatlıses'in, hayranlarının bu iddiadan haberdar olmaması için "Oylama yaptırdım, hayranlarım beni bıyıksız görmek istiyor" bahanesini uydurduğu iddia ediliyor..

www.sonsayfa.com