BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,73
ALTIN 2.501,04
HABER /  MAGAZİN

Tülin Şahin kimdir aslen nerelidir ? Portekizli iş adamıyla aşk yaşıyor

Ünlü manken Tülin Şahin Portekizli iş insanı Pedro De Noronha ile aşk yaşamaya başladı. Bu gelişmenin ardından Tülin Şahin'in kim olduğu merak olduğu oldu. Tülin Şahin kimdir aslen nerelidir ? İşte tüm merak edilenler...

Abone ol

Geçtiğimiz yıl 12 yıllık eşi Mehmet Özer'den boşanan Tülin Şahin yeni aşkıyla gündeme geldi. Ünlü manken gönlünü Portekizli iş insanı Pedro De Noronha'ya kaptırdı. Bu olayın ardından Tülin Şahin merak konusu oldu.

TÜLİN ŞAHİN KİMDİR?: 1980 yılında Danimarka'nın Odense şehrinde dünyaya gelen Şahin, çocukluğunu burada geçirdi. Aslen Sivaslı olan Şahin, Bir alışveriş merkezinde keşfedildi ve ardından profesyonel mankenlik için 1998 yılında Paris'e gitti. 

Ailesinin memleketi olan Türkiye'ye Zeki Triko ile imzaladığı mankenlik işi için geldi. Ailesi Sivaslıdır. ABDli Ünlü manken Cindy Crawford'a aşırı benzerliğinden dolayı kendisi hem Türk hem de dünya basınında Sivaslı Cindy olarak anılmıştır. 

Birçok ünlü markanın defilelerinde boy gösteren Tülin Şahin ayrıca TV sunuculuğu da yapmaktadır. İlk olarak Acun Ilıcalı ile sunduğu Acun Firarda programı ile sunuculuğa adım atmış ve ardından mankenliğin yanı sıra çeşitli TV programlarında, özellikle kadın ve moda üzerine yayınlanan programlarda sunuculuk yapmıştır.

ESKİ EŞİ MEMET ÖZER: Manken Tülin Şahin ile Mehmet Özer, 2017'nin mayıs ayında 12 yıllık evliliklerini noktalamıştı. Memet Özer, eski eşi Tülin Şahin'le boşanmalarından sonra, "Metal yorgunluğu yaşıyorduk. Son zamanlarda anlaşamıyorduk. Bu yüzden ayrıldık. Zaman içinde anlaşamadığımız konular arttı" demişti.

PORTEKİZLİ AŞKI PEDRO: Tülin Şahin’in yaklaşık 2 aydır, ortak arkadaşları vasıtasıyla tanıştığı Portekizli işadamı Pedro De Noronha’yla beraber olduğu öğrenildi. İlişkinin kısa sürede ciddiyet kazandığı ve çiftin nikah masasına oturmasının sürpriz olmayacağı da gelen haberler arasında.