BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  SPOR

Trabzonspor tok satıcıymış meğer

Trabzonspor'da mutsuz olan ve ayrılma noktasına gelen Gökhan Ünal için Galatasaray ile yapılan ilk pazarlık turundan bir sonuç çıkmadı.

Abone ol

Trabzonspor'da mutsuz olan ve ayrılma noktasına gelen Gökhan Ünal için Galatasaray ile yapılan ilk pazarlık turundan bir sonuç çıkmadı.

Bordo-mavili takım, Kayseri'den 6 milyon 250 bin Euro'ya aldığı milli futbolcu için Galatasaray'dan 5 milyon Euro istedi. Sarı-kırmızılı takım ise bu rakamı abartılı buldu ve "Biz bir değerlendirip size dönelim" karşılığını verdi. 5 milyon Euro'yu çok bulan Galatasaray'ın Trabzon'a yeni bir teklif ile geleceği ve bunun da iki futbolcu+ bir miktar da (1 milyon 750 bin Euro) para olacağı öğrenildi. İki kulüp arasında bu gelişmeler yaşanırken Gökhan Ünal, "Sözleşmemle ilgili olarak elbette kulübümün şahsımla ilgili vereceği karara saygı duymaktan başka bir tavır sergilemem mümkün değildir. Bireysel olarak herhangi bir arayışım yok. Takımımla ikinci yarı hazırlıklarına başlayacağım" derken, menajeri Batur Altıparmak, "Gökhan psikolojik bir sorun yaşıyor. Buna karşın gitme talebi yok. Trabzonspor ve Galatasaray'ın menfaatleri doğrultusunda bir noktada buluşurlarsa bu transfer gerçekleşebilir. G.Saray bizimle temasa geçmedi. Kulüpler anlaşırsa biz de görüşürüz" dedi.

ÇAĞLAR PAZARLIĞI

Öte yandan Trabzonspor, Denizlispor'un milli oyuncusu Çağlar'ı renklerine bağlamak üzere harekete geçti. Bordo-mavililer, büyük ümitlerle alınan ancak beklentileri karşılayamayan Tjikuzu+para önerisi ile Denizlispor'un kapısını çaldı.