BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Trabzon'da gençlik meclisi toplandı

Trabzon Belediye Gençlik Meclisi, ikinci toplantısını belediye meclis salonunda gerçekleştirdi.

Abone ol

Trabzon Belediye Gençlik Meclisi ikinci toplantısını gerçekleştirdi.

Trabzon Belediye Meclis Salonu’nda yapılan toplantıda 2011 yılında Trabzon'da yapılacak Avrupa Gençlik Olimpiyatları sunumu yapıldı.

Trabzon Belediye Gençlik Meclisi’nin açılışında konuşan Gençlik Meclisi Başkanı Muammer Tosun toplumun her kesiminin yönetime katılmayı talep ettiği günümüzde katılımcı demokrasi anlayışının giderek önem kazandığını vurgulayarak, “Gençlerinde yönetime katılması amacıyla 6 ay önce Trabzon Belediye Gençlik Meclisi kuruldu. Bu meclis Trabzon gençlerinin ortak isteklerini ve ortak iradesini temsil etmektedir. Gençlik Meclisi olarak geleceğimizin dünyaya açık, toplumun maddi ve manevi değerlerine saygılı, yüksel vasıflarla donanmış biz gençlerin üzerinde yükseleceğinin bilincindeyiz. Bu anlayışla yürüteceğimiz çalışmalarla milletimizin yarınlarını bizler inşa edeceğiz” diye konuştu.

ERASMUS Projesi kapsamında KTÜ’de eğitim görmekte olan Avrupalı yabancı öğrencilerin de Belediye Gençlik Meclisi toplantısına katılmaları da dikkat çekti.
Trabzon Belediye Başkanvekili Ergin Aydın, KTÜ Teknik Üniversitesinden Belediyeyi ziyaret eden öğrencilerle birlikte Gençlik Meclisi Toplantısı’na katıldı.