BIST 10.471
DOLAR 32,77
EURO 35,09
ALTIN 2.457,99
HABER /  SPOR

Tottenhamdan ARDAYA TEKLİF

İngiliz ekibi, Galatasaray'ın yükselen değeri Arda'ya transfer teklifinde bulundu.

Abone ol

Tottenham Arda'yı kadrosuna katmak için bastırırken genç yıldız gelecekte kulübe para kazandırarak Avrupa'ya gitmek istediğini söyledi. Menajeri Erhan Önal ise tekliflere kapalı olduklarını belirtti

Cim-Bom'un genç yıldızı Arda Turan, İngiltere Premier Ligi'nin köklü kulübü Tottenham'a, "hayır" yanıtı verdi. Mlada Boleslav ve Kayserispor maçlarında attığı goller ve müthiş performansıyla alkışlanan Arda, Polonya'da düzenlenen 19 Yaş Altı Avrupa Şampiyonası'nda kendisini izleyerek transfer listesine alan ünlü İngiliz ekibine kapıyı kapattı.

Sezon başında Galatasaray'la 5 yıllık sözleşme yenileyen başarılı futbolcu, sarı - kırmızılı forma altında hedeflerine ulaştıktan sonra Avrupa'ya gideceğini söyleyerek, Tottenham'a olumsuz yanıt verdi.

Önal'dan kesin yanıt
Sadece Galatasaray'ın başarısını düşündüğünü belirten genç yıldız "Benimle ilgilendiklerini biliyorum, ancak Galatasaray'dan ayrılmak gibi bir düşüncem yok. Gelecekte Galatasaray'da başarılı olmak ardından kulübüme para kazandırarak Avrupa'ya gitmeyi hedefliyorum" dedi.
Arda'nın menajeri Erhan Önal da, Avrupa'dan gelen tekliflere kapalı olduklarını söyledi. Önal, "Arda uzun yıllar Galatasaray'da başarıyla forma giyecek bir futbolcu. Avrupa'dan gelen tekliflerle şu an için ilgilenmiyoruz" açıklamasını yaptı.

Haber: Erhan Telli
Kaynak: www.milliyet.com.tr