BIST 10.046
DOLAR 32,48
EURO 34,70
ALTIN 2.410,04
HABER /  DÜNYA

Timsah ağzında cesediyle sokağa inmişti! Timsah'ın öldürdüğü kadının kimliği belli oldu

ABD Florida'da geçen hafta bir timsahın ağzında cesediyle dolaştığı kişinin kimliği tespit edildi. Cesedin bir kadına ait olduğu ve timsahların bulunduğu bölgeye izinsiz girdiği tespit edildi.

Abone ol

ABD'nin Florida eyaletinde ağzında insan cesediyle sokakta dolaşan timsahı görenler büyük korku yaşamıştı. 4 metrelik timsah, Florida'nın Largo bölgesinde evlerin bulunduğu sokakta ağzında cansız bir insan bedeniyle görülmüştü. Polis tarafından öldürülen timsahla birlikte ağzındaki cansız erkek bedeni de kanaldan çıkarılmıştı.

Uzun süredir evsiz yaşıyormuş

Timsahın parçaladığı kişinin uzun süredir evsiz olan Peckham olduğu belirlendi. Kadının olaydan 3 ay önce bölgede timsahların da bulunduğu göl alanına izinsiz girmekten gözaltına alındığı kaydedildi.

Kadının bedeninin bir kısmını yemiş

Yetkililer kadının göldeki timsah tarafından öldürüldüğünü, daha sonra timsahın ağzında Peckham’ın kalıntılarıyla sokağa çıktığını düşünüyor. Timsahın kadının bedeninin bir kısmını da yediği ifade ediliyor. Talihsiz kadının kesin ölüm nedeni otopsiden sonra belli olacak.

Annem yaşadığı yere giderken...

Peckham’ın kızı sosyal medyada paylaştığı mesajda “Kimse bu şekilde ölmeyi hak etmez” ifadelerini kullandı. Breauna Dorris, annesinin bazı haber organlarının yazdığı gibi göldeki timsahlarla uğraşmadığını, muhtemelen diğer evsizlerle birlikte yaşadığı yere giderken timsahın saldırısına uğradığını kaydetti.

Bazı basın kuruluşları, hırsızlık suçlarından daha önce hüküm giyen kadının önceki yıllarda da timsahların olduğu alana izinsiz girdiğini yazmıştı.