BIST 9.530
DOLAR 32,48
EURO 34,78
ALTIN 2.468,22
HABER /  GÜNCEL

Terim O'na son bir şans verecek

Hazırlık maçlarında Stancu'ya şans verecek olan Terim, Rumen yıldızın akıbetini belirleyecek.

Abone ol

Galatasaray yönetiminin yeni bir yabancı almak için eldeki Baros, Elmander ve Stancu'dan birini göndermeyi planlaması üzerine Fatih Terim, forvet transferini askıya aldı.

BEKLEMEYE GEÇTİ

Yeni bir yabancı golcünün alınması halinde, mevcut kadroda yer alan Milan Baros, Johan Elmander ve Bogdan Stancu gibi 3 yabancı forvetten birini göndermek zorunda kalacak olan teknik direktör Fatih Terim, genç Rumen golcü Stancu'ya bir süre daha şans verme kararı aldı.

Terim, ay sonuna kadar oynanacak hazırlık maçları sonrası Stancu hakkında kesin kararını verecek. Yönetim ise yeni golcü alınması halinde oluşacak maliyetler sebebiyle, mevcut kadroda yer alan bir yabancıyla daha yolları ayırma kararı aldı.

Elmander'in takıma yeni katılması yüzünden, Baros ve Stancu arasında bir tercih yapmak zorunda kalacak olan Terim ise beklemeye geçti.

FEDERASYONUN KARARI DA ÖNEMLİ

Özellikle Milan Baros'un, Liverpool maçında kendisinden beklenen patlamayı yapması üzerine hazırlık maçlarındaki son duruma göre hareket etme kararı alan Terim, bu sürede Stancu'yu yakın takibe alacak.

Rumen yıldızı yeterli görmesi halinde forvet transferinden vazgeçilecek. Tecrübeli hoca, Stancu'nun gönderilmesine karar verirse, yeni bir yabancı golcü alınacak.

Ancak bu konuda yönetimin de bazı tereddütleri bulunuyor. Özellikle futbol federasyonunun ezeli rakipleri hakkında alacağı kararı merakla bekleyen Sarı-Kırmızılılar'daki genel görüş, bu kadronun Spor Toto Süper Lig için yeterli olduğu yönünde. Bu nedenle önlerini görmeden pahalı bir golcü transferi yapmak istemeyen yöneticiler, gelişmelere göre transferden tamamen de vazgeçebilir.

RUMENLER'DEN STANCU İDDİASI

Rumen basınına göre Bogdan Stancu, Steaua Bükreş'e 1 yıllığına kiralanacak. Haberde, geçtiğimiz sezon ara transferde Hagi tarafından G.Saray'a getirilen Stancu'ya, bu
yapılanın pek adil olmadığı vurgulanırken, yeni oyunculara yer açmak için kiralık olarak eski takımı Steaua Bükreş'e verileceği belirtildi. Rumen yıldız, Sarı-Kırmızılı takımda oynadığı maçlarda 2 gol atabilmişti.