BIST 9.722
DOLAR 32,55
EURO 34,83
ALTIN 2.431,90
HABER /  POLİTİKA

Temel Karamollaoğlu'ndan Gül Babacan ve Davutoğlu'na yeni parti çağrısı

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, yeni kuracakları iddia edilen Gül, Davutoğlu ve Babacan'a çağrıda bulundu. Karamollaoğlu, “Duyumları ben de alıyorum. Ancak, Türkiye’de siyasi bir boşluk yok. Kendileri ile bu konuyu hiç konuşmadım. Ama çağrım yine aynıdır. Siyaseti Saadet Partisi’nde yapabilirler” dedi.

Abone ol

Yerel seçim öncesinde gündeme dair değerlendirmelerde bulunan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Abdullah Gül, Ahmet Davutoğlu ve Ali Babacan'a çağrıda bulundu.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Temel Karamollaoğlu, Best FM’de Ufuk Karcı’nın sorularını cevaplandırdı. Karamollaoğlu, “Biz herhangi bir ittifakın içerisinde değiliz. Biz tek başımıza seçimlere giriyoruz. Bunu, Sayın Kılıçdaroğlu ile görüştüğümüzde de söyledik. Ancak şu anda ortada bir yalan, iftira var. Dirsek teması dediğimiz şey ise çok abartıldı. Bir beldede aday çekilmiş, bize destek vermiş. Bizim adayımız daha güçlü. Ne diyelim, çekilme mi diyelim? Dirsek teması dediğimiz bu” ifadelerini kullandı.

Gül, Davutoğlu ve Babacan'a çağrı

Yeni bir partiye gerek olmadığını hatırlatan Karamollaoğlu, “Duyumları ben de alıyorum. Ancak, Türkiye’de siyasi bir boşluk yok. Yeni bir partiye ihtiyaç yok. Ben bunu daha önce de söyledim. Kendileri ile bu konuyu hiç konuşmadım. Ama çağrım yine aynıdır. Siyaseti Saadet Partisi’nde yapabilirler” dedi. 

Suriye'nin kan gölüne dönmesi...

Karamollaoğlu, Erbakan ile ilgili bir anısını anlatırken, “Suriye ile her şey çok iyiydi. Onlar buraya tatile geliyor, bizimkiler de oraya gidiyordu. Vizeler filan kaldırıldı. Bu benim, çok hoşuma gitmişti. Bir gün Allah rahmet eylesin, Erbakan Hoca ile konuştuk. ‘Tehlikeli bir iş yapıyorlar' dedi. ‘Ama neden öyle diyorsunuz, gayet güzel değil mi bu atmosfer’ diye sordum. Kendisi, ‘bugün ABD dost ol dedi oldular, yarın düşman ol, saldır der; düşman olur, saldırırlar’ dedi. Bakın Obama, ‘Esad, yürüyen iskelettir’ dedi. Bizimkiler de hemen, ‘Esad, gitsin’ demeye başladı. O yüzden, Suriye’nin kan gölüne dönmesi, milyonlarca insanın ölmesi, mülteci olmasında bu hükümetin de dahli vardır. Sorumludur... ABD istediği için, bugün Türkiye’de milyonlarca mülteci var” dedi.

BU FOTO GALERİYE BAKIN
Çok konuşulan ORC anketi İstanbul İzmir Eskişehir Antalya Adana sonuçları
Foto Galeri Çok konuşulan ORC anketi İstanbul İzmir Eskişehir Antalya Adana sonuçları Galeriye Gözat