BIST 9.538
DOLAR 32,48
EURO 34,55
ALTIN 2.474,89
HABER /  POLİTİKA

Temel Karamollaoğlu'ndan güldürecek anket iddiası

Erdoğan'ın "Anketlere güvenmiyorum." açıklamasında bulunmuştu. Erdoğan'ın açıklaması sonrası Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'ndan partisinin oy oranlarıyla ilgili herkesi güldürecek bir iddia geldi. Yüzde 1'lik oy oranına sahip Karamollaoğlu, ''Bizim anketlerde öne çıktığımızın görülmesi iktidarı ve ortağını da telaşlandırıyor” dedi.

Abone ol

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Anketlere güvenmiyorum." açıklaması sonrası siyasilerin anket tartışması tüm hızıyla devam ediyor.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, her seçim öncesi iddialı açıklamalarıyla gündeme geliyor ancak yüzde 1'lik oy oranıyla hayal kırıklığı yaratıyor.

Boş salona konuştu

Bir üniversitede öğrencilerin sorularını yanıtlayan Karamollaoğlu yine iddialı bir çıkış yaptı. Ancak bu iddialı çıkışı yaptığı konferans salonu bile boş kaldı.

Son gelişmeler bizi üzdü

Karamollaoğlu, “Türkiye’deki son gelişmeler bizi çok üzdü. İktidarda bulunan partinin ismi ‘adalet ve kalkınma’ ama adalet ve kalkınmadan bahsedememek bizi üzüyor. İktidardaki güç kaybettiğini görünce saf dışı bırakmak için yalan ve iftiraya başvuruyor. Bizim anketlerde öne çıktığımızın görülmesi iktidarı ve ortağını da telaşlandırıyor” ifadelerini kullandı.

BU FOTO GALERİYE BAKIN
Son 3 ankete bakın Ankara, Antalya, Bursa, Isparta ve Balıkesir sonuçları
Foto Galeri Son 3 ankete bakın Ankara, Antalya, Bursa, Isparta ve Balıkesir sonuçları Galeriye Gözat