BIST 10.740
DOLAR 32,21
EURO 35,01
ALTIN 2.511,05
HABER /  EKONOMİ

Telefonunuza altın mesaj gelirse şaşırmayın

Bir GSM şirketi, kuyumculara özel hizmet vermeye başladı... Kuyumculara özel web sitesi hazırlayan şirket, 250 MMS karşılığı hediye de veriyor...

Abone ol

Yakında cep telefonlarınızda kuyumcu mesajları yağmasına uğrarsanız şaşırmayın!

Turkcell, iş ortağı Hermes'le birlikte kuyumculara özel hizmetler sunan ''www.altinmesaj.com'' adresiyle bir web sitesi hazırladı.

Turkcell'den yapılan yazılı açıklamada, GSM operatörünün, iş ortağı Hermes'le beraber hazırladığı ''www.altinmesaj.com'' web sitesinden kuyumculara özel hizmetler sunacağı, web sitesinden müşterisine aynı anda SMS ya da MMS göndererek ürün ve kampanyalarını tanıtan kuyumculara 250 MMS ya da SMS hediye ettiği belirtildi.

İnternet sitesinde, kuyumcuların mesajlarını aynı anda müşterilerine, istedikleri tarihte ve kişiselleştirerek firma ismiyle birlikte gönderebildikleri, bu hizmetten Turkcell kurumsal müşterileri ya da toplu SMS taahhütnamesi imzalayanların yararlanabildiği ifade edildi.

Kuyumcuların, ''www.altinmesaj.com'' web sitesine, sitede mevcut olan formu doldurarak, e-mail atarak, telefon ederek ya da Hermes ofislerinden birini ziyaret ederek üye olabilecekleri belirtildi.