BIST 9.717
DOLAR 32,55
EURO 34,94
ALTIN 2.443,45
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Teksas'a beş yıldızlı dernek binası

Bursaspor'un ateşli taraftar grubu Teksas, takımlarının Avrupa'da boy gösterecek olması sebebiyle yeni bir dernek binası tuttu.

Abone ol

Teksaslı taraftarlar Şampiyonlar Ligi sebebiyle gelecek yabancı misafirleri yeni dernek binasında ağırlamayı hedefliyor.

Takımlarının ilk kez Avrupa arenasında boy gösterecek olması, Teksaslı taraftarlarıda harekete geçirdi. Tribüne getirdikleri yeni renkler ile son senelerde isimlerinden oldukça söz ettiren Teksaslı taraftarlar modern bir görünüme kavuşmak için yeni dernek binası hazırlıyor. Üç katlı binayı kendi elleriyle hazırlayan taraftarlar içerisini ise maçlarda asacakları pankartlarla süsledi. Kısa bir süre sonra hizmete girecek dernek binasının dışına İngilizce "Teksas bir yaşam biçimidir" yazan taraftarlar yabancı konukları bu dernekte ağırlamayı hedefliyor.

Dernek binasında hemen hemen her gün toplanan taraftarlar hazırladıkları bestelere ve Valencia maçında yapmayı hedefledikleri kareografiye çalışıyor. Şampiyonluk yolunda unutulmaz fotoğrafları dernek binasının duvarlarına asan taraftarlar tarihe her gün tanıklık ediyor.

"AVRUPA KUPASI İLE AVRUPA BİR GÖRÜNÜME KAVUŞUYORUZ"

Teksas Bursasporlular Derneği Başkanı Mehmet Güzelsöz ise, Şampiyonlar Ligi ile Avrupalı bir görünüme kavuşacaklarını belirterek, "Yeni derneğimiz ile yeni sezonda farklı bir Teksas izlettireceğiz. Yabancı misafirlerimizi burada ağırlamayı hedefliyoruz ancak ne şekilde geldiklerine bağlı. İyi bin niyetle gelirlerse her zaman kapımız açık. İlk maçımızda çok güzel tribün şovları yapacağız. Bizi izlemeye devam etsinler" dedi.