BIST 8.976
DOLAR 32,33
EURO 35,05
ALTIN 2.283,62
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Önlükler bu sene de Belediyeden

Denizli Belediyesi her yıl olduğu gibi bu yıl da ilköğretim okullarına yeni başlayan tüm öğrencilere önlük ve yaka hediye edecek.

Abone ol

Denizli Belediyesi'nin eğitime yaptığı katkıların farklı alanlarda sürdüğünü dile getiren Denizli Belediye Başkan Yardımcısı Şamil Çınar, ortaya çıkan sonuçların gurur verici olduğunu söyledi.

Okul yapımından yardımcı ders kitaplarının öğrencilere ücretsiz dağıtımına kadar birçok desteğin belediyece sağlandığına dikkat çeken Çınar, "Denizli Belediyesi olarak eğitime katkı anlamında şu ana kadar birçok alanda destek verdi. Necip Fazıl Kısakürek İlköğretim Okulu ve Hayma Hatun Anaokulu'nun yapımını gerçekleştirdik, Milli Eğitim Müdürlüğü'ne teslim ettik. Belediyemizin kendine ait bazı mülkiyetleri eğitime destek anlamında Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağışlayarak okul yapımına ön ayak olmaya çalıştık. Bunun yanında eğitim öğretim dönemleri içersin de geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yılda yine desteklerimizi devam ettiriyoruz" dedi.

Okulların tatile girdiği dönemde çocuklara tatil kitabı, tişört, eşofman gibi hediyeler verdiklerini de belirten Çınar, "Öğretmenlerimize kitap desteği sağlamaya çalıştık. İlköğretim birinci sınıfa başlayan çocuklarımıza her yıl olduğu gibi bu yılda önlük hediye etmeye çalışacağız. Bununla ilgili hazırlıklarımızı tamamladık. Okulların açılmasına az bir zaman kala bu yılda ilköğretime yeni başlayan çocuklarımızın önlükleri bizden olacak. Biz her yıl yapmış olduğumuz ve geleneksel hale gelen bu uygulama ile de eğitime bir kez daha katkı koymaya çalışıyoruz" şeklinde konuştu.