BIST 10.891
DOLAR 32,94
EURO 35,76
ALTIN 2.529,05
HABER /  SPOR

Teknik direktöre duygusal mektup

Fırat Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erkin Oğur'dan teknik direktör Tok'a duygusal mektup

Abone ol

Fırat Üniversitesi (FÜ) Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erkin Oğur, Elazığspor ile yollarını ayıran teknik direktör Erol Tok'a gönderiği mektupta, yaşadığı hüznü dile getirdi.

Elazığspor delegesi de olan Erkin Oğur, Tok'a gönderdiği mektupta, Elazığ ve Elazığspor'a yaptıklarına teşekkür ederek, "Önümüzde olumlu günler vardı. Bunları hemen daima paylaşmış, neler olabileceğini karşılıklı tartışmıştık" dedi.

Tok'un, ne şartlarda geldiğini ve çalıştığını, lige katılamayacak duruma gelen ve 17 maçı dışarıda oynamak mecburiyetinde bırakılan bir takımla, kendisine çok güvenen ve inanan futbolcularıyla verdiği amansız mücadeleyi en iyi bilenlerden olduğunu ifade eden Oğur, mektubunda şunları dile getirdi:

"Ancak ikimiz de çığırtkanlık yaptıranları ve bu günleri görmeyecek kadar kara gözlük takıp bakanları unuttuk. Hele pazar gününden sonra yazılan ve söylenenleri işitince ben sanki başka bir maçı seyrettim hissine kapıldım. Artık kolay haftaların başlayacağı bir dönemde o kara gözlük arkasından bakanlar, başarı bekleyecekleri bir ucuz kahraman çıkarma uğruna sana güle güle deme cesareti bile bulamayacaklardır. Hayırlı olsun.

Elazığ ve Elazığspor için benim yapmayacağım hiçbir şey yoktur. Bunu en iyi bilenlerden biri sensin ama dere geçerken at değiştirmenin zorluğunu bilmeyenler ve hala kara gözlüklerini çıkarmayanların da yanında olmayacağımızın bilinmesini isterim. Bana bugün buradan ayrılırken söylediklerin bende saklı, ligin sonunda bunları dile getirmem daha etik olacaktır.

Değerli ve özverili hepsi alnından öpülecek futbolcu kardeşlerimin bu yeni dönemde yine aynı özveri ile seni de düşünerek formalarını ıslatacağından hiç şüphem yok. Senin de olmasın." Oğur, bunun sadece veda mektubu olduğunu, yönetim kurulu ile hiçbir ilgisinin bulunmadığını kaydetti.